1

KunstTour




KunstTour

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De KunstTour is een jaarlijks meerdaags evenement waarin de hedendaagse beeldende kunst en cross-overs door de gehele stad Maastricht centraal staan. Hét moment in het jaar waarop bijna de gehele kunstketen, zich presenteert aan een breed publiek van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni 2017 met als centrale plek Het Radium (Sphinxkwartier) @ Lage Frontenweg 2A, Maastricht.

Dit jaar weer met de oude vertrouwde touren door de binnenstad & buitenwijken van Maastricht. 24 kunstlocaties, met ruim 200 kunstenaars, openen tussen 11:00 en 18:00 gratis hun deuren tijdens de KunstTourdagen. Een weekend lang; open ateliers, broedplaatsen, galeries, kunstinstellingen, publieke kunstlocaties en meer met art-performances, klankkunst en experimentele muziek, autonome hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en architectuur, film en video, interdisciplinaire kunsten en land art. Hét moment voor publiek om in een ongedwongen en toegankelijke setting kennis te maken met de kunstenaars, kunstinitiatieven en kunstinstituten uit Maastricht en de Euregio.

Dit jaar hebben wij ook een nieuw speelveld onder de noemer, The ‘No More Boring Art’ Project op de centrale plek van de KunstTour 2017, ofwel Het Radium. The ‘No More Boring Art’ Project is een centrale expositie met een verzameling van werken, installaties, klankkunst, performances, experimenten en concerten.

 Bezoek www.kunsttour.com

KunstTour
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.