1

Concert Douwe Bob


-advertentiepositie-



Concert Douwe Bob

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Douwe Bob
Zaterdag 20 mei 2017 | 19.30 DJ - 23.00 uur | € 27,50 *

Concert begint om 21.00 uur. Vanaf 19.30 uur en na afloop DJ Tobias Ripperda.

Vrijdag 6 mei 2016 verscheen Douwe Bob met zijn derde album 'Fool Bar', vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land.

Dit jaar vertegenwoordigde hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z’n hit ’Slow Down', speelde hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. 25 maart 2017 gaat Douwe Bob zijn FOOL BAR XL verplaatsen naar de Heineken Music Hall. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. 1 ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest”.

 Bezoek www.cabriosoest.nl

Concert Douwe Bob
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.