Rondvaart Loosdrecht en de Vecht


-advertentiepositie-



Rondvaart Loosdrecht en de Vecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Rondvaarten Loosdrecht, de Loosdrechtse plassen en de Vecht behoren tot de mooiste natuur en cultuur gebieden van Nederland. Onbezorgd genieten op deze vaartocht van aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen, prachtige kastelen, romantische theekoepels en buitenplaatsen.

De Loosdrechtse plassen staan bekend om hun unieke natuurgebied van de trekgaten en de beroemde Kalverstraat, de Kievitsbuurt en de vele mooie buitenhuizen aan het water in de gemeente Wijdemeren.

Rondvaarten Vecht, tijdens uw rondvaart vertelt de schipper alles over het ontstaan van het plassengebied en de historische bezienswaardigheden langs de Vecht.

Rederij Loosdrecht verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.
U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren (Loosdrecht) en Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

U kunt deze beleving aanvullen met een kopje koffie, verse appeltaart, high tea, lunch, diner of catering naar wens. Een dagje varen is genieten.
Onze schepen zijn ook te huur voor bedrijfsuitjes, familiedag, feesten en partijen, presentaties, trouwerijen en vergaderingen. De schepen zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van een rolstoel lift.

Rederij Loosdrecht is met het openbaar vervoer bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
U kunt bij rederij Loosdrecht ook terecht voor het huren van fietsen en sloepen. Het is ook mogelijk een rondvaart te combineren met een fiets of wandeltocht door het Gooi.

 Bezoek www.rederijloosdrecht.nl

Rondvaart Loosdrecht en de Vecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.