1

Musical Rapunzel




Musical Rapunzel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Rapunzel woont al bijna haar hele leven in een hoge toren ver afgezonderd van de bewoonde wereld. Op deze plek houdt vrouw Manie haar helemaal voor haar alleen.
Als Rapunzel achttien jaar oud wordt, hoopt ze eindelijk de wereld in te mogen trekken. Maar laat vrouw Manie dit wel toe?
Prins Bas zou dolgraag een lief meisje vinden om mee te trouwen. Een meisje dat hem kiest om wie hij is en niet om wát hij is. Zal hij haar ooit tegenkomen?
Rozemarijn en Radijsje vragen al hun hele leven af wie hun oudste zus is. Waar moeten ze zoeken en zullen ze haar vinden?
Rapunzel is een klassiek sprookje. Een familievoorstelling (4+) waarin iedereen op zoek is. Naar liefde, familie, en het leven. En als je hebt wat je wilt, hoe houd je dit dan vast?

Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en jeugdvoorstelling (kinderproductie).
De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afdruk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje.
Daarnaast zijn de voorstellingen niet alleen leuk voor kinderen maar zullen ook oudere bezoekers zich vermaken. De voorstelling is altijd speciaal voor de vereniging geschreven en dus uniek.

 Bezoek www.openluchttheateroverloon.nl

Musical Rapunzel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.