Maarsbergen Horse Trials




Maarsbergen Horse Trials

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Eind juni ontvangt Landgoed Maarsbergen circa 200 internationale topsporters uit 10 verschillende landen om deel te nemen aan Maarsbergen Horse Trials. De wedstrijd waaraan de ruiters en paarden gaan deelnemen valt in de zwaarste categorie van de paardensport; eventing.

Landgoed Maarsbergen
Wie door het toegangshek van Landgoed Maarsbergen gaat wacht een grote verrassing. Allereerst de prachtige historische oranjerie en het koetshuis en het perfect onderhouden kasteel. In het in Engelse landschapsstijl ingerichte park staan de hindernissen opgesteld. Het landgoed ademt een stijlvolle sfeer waar rust, natuur en schoonheid hand in hand gaan.

Paardenspektakel
Met vijf internationale klassen komt zowel de top van de paarden- als ponyruiters aan de start. Op de laatste dag van het evenement, de zaterdag, wordt de vertederende rubriek My First Eventing Challenge voor de allerjongste jeugd met hun pony’s verreden. Deze rubriek wordt gevolgd door De Grote Prijs van Maarsbergen waarin nationale ruiters kunnen deelnemen aan een springwedstrijd.

Classic Cars
Tijdens het evenement, op zaterdag 1 juli, is de start en finish van de Sint Joris Rally vanaf het hoofdterrein. Een rally waaraan vele unieke classic cars deelnemen. Na afloop van de rally worden de auto’s tentoongesteld aan het publiek.

Bezoekers
Iedereen is tijdens de wedstrijden welkom op Landgoed Maarsbergen. Bezoekers kunnen heel dicht bij de paarden komen en bijna bovenop de hindernissen staan om alles goed te kunnen zien. Op grote beeldschermen is de wedstrijd ook vanaf het hoofdterrein te volgen. In het strodorp worden prachtige schoenen, stijlvolle kleding, paardenspullen en andere kwaliteitsproducten aangeboden. De banketbakkers van het landgoed presenteren de heerlijkste taartjes en overal zijn sfeervolle plaatsen ingericht om van de wedstrijd en de catering te genieten. Topsporters, de jongste jeugd, nationale springruiters en classic cars, die deelnemen aan een rally, kleuren het decor van Maarsbergen Horse Trials van 29 juni tot en met 1 juli 2017.

Voor meer informatie, sfeerbeelden en leuke wetenswaardigheden: volg het Facebook van Maarsbergen Horse Trials of bezoek de website www.maarsbergenhorsetrials.nl

 Bezoek www.maarsbergenhorsetrials.nl

Maarsbergen Horse Trials
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.