1

Onvergetelijk Zeeuws Museum




Onvergetelijk Zeeuws Museum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een inspirerend en ontspannend dagje uit voor mensen met dementie en hun naasten of zorgverleners: dat is Onvergetelijk Zeeuws Museum. Aan de hand van een maandelijks wisselend thema, gaat u met elkaar in gesprek over de objecten in het museum; uw beleving staat centraal. Deel tijdens de rondleiding uw verhalen, herinneringen, associaties en ideeen en breng samen de objecten tot leven. De open vragen en creatieve opdrachten van de rondleider helpen u op weg. Ervaar met elkaar de kracht van kunst en cultuur tijdens dit onvergetelijke museumbezoek. U bent van harte welkom!

Onvergetelijk Zeeuws Museum wordt iedere eerste vrijdag van de maand georganiseerd.
Om 14.00 ontvangen wij de deelnemers met een gratis kopje koffie of thee in ons museumcafe. De rondleiding start om 14.30 uur en duurt ca. 1 uur.
Prijs: euro 9,50 per persoon (u betaalt alleen de entree voor het museum) en met de Museumkaart gratis entree.
Reserveren is noodzakelijk en kan via e-mail: rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl

Groepen
Voor groepen is Onvergetelijk Zeeuws Museum ook op andere dagen te boeken. Neem voor een boeking een week voor de gewenste datum contact met ons op.
Prijs euro 40,- per groep en euro 5,50 entree per persoon. Er kunnen maximaal 10 personen per rondleiding deelnemen (5 personen met dementie, 5 begeleiders/ mantelzorgers). De entree voor het museum is bij de prijs inbegrepen.

 Bezoek www.zeeuwsmuseum.nl

Onvergetelijk Zeeuws Museum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.