1

Plugg de Dag en Dans het Leven!




Plugg de Dag en Dans het Leven!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Plugg de dag en Dans het leven!

We organiseren een super gezellige dans en picknick ochtend voor jong en oud binnen en buiten het Maaspodium. Alle opbrengsten van deze dans- en picknickochtend bij het Maaspodium zijn voor de Roparun en komt ten goede aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Dans mee om leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.

10.15-11.30 uur 5Ritmes® dansworkshop van Ron Hagendoorn. Dans jezelf wakker tijdens de energieke en ontspannende 5Ritmes® dansworkshop van Ron Hagendoorn. Je leert geen pasjes maar bent helemaal vrij in hoe jij jouw dans danst op de verschillende ritmes van de muziek. 5Ritmes® is een dansvorm voor iedereen! €15,00. Maximaal 100 deelnemers (reserveer op www.roparunteam60.nl)

11.30-13.00 uur: DJ da YUNFA zorgt voor spinning sparkling dance energy. Ook als je niet met de workshop meedoet, kan je alsnog los gaan op de dansvloer.

10.30-13.00 uur Trakteer jezelf op een heerlijke picknick van Rechtstreex: ontbijt, brunch of lunch in het zonnetje: €10,00 p.p. (reserveer t/m 22 mei op www.roparunteam60.nl)

Nog niet helemaal los? Onderga een ontspannende massage: €10,00

Kinderen kunnen meedoen aan creatieve activiteiten met materialen van SCRAP. SCRAP geeft industrieel afvalmateriaal een tweede kans. Je kan er oneindig veel mee bouwen, knutselen en spelen. Tijdens de 5Ritmes® workshop zijn daar vrijwilligers bij aanwezig. Deelname € 3,50.

Deze dag is mogelijk dankzij jou en alle organisaties, medewerkers en vrijwilligers die je hier ontmoet.

Wil je nog meer bijdragen? Doneer een taart of cake of iets anders lekkers of leuks voor de verkoop op deze dag en doneer de opbrengst aan de Roparun via Team60 Pameijer DOCK. Ons team streeft naar een zo hoog mogelijke inzameling en alle opbrengsten gaan geheel naar Stiching Roparun.

 Bezoek www.roparunteam60.nl

Plugg de Dag en Dans het Leven!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.