1

CRAFTY GARDENS 2017 - jubileum-editie


-advertentiepositie-



CRAFTY GARDENS 2017 - jubileum-editie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

CRAFTY GARDENS 2017 - JUBILEUMEDITIE

Op zondag 4 juni a.s. vindt alweer voor de tiende keer de Crafty Gardens plaats op het buitenterrein van Tuincentrum Soontiëns aan de Urkhovenseweg in Eindhoven. De markt met handgemaakte en creatieve artikelen begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

In verband met het tienjarig bestaan staan er dit jaar een aantal extra activiteiten op het programma. Zo zal het muzikale duo “Boomen en Velde” gedurende de dag voor de muzikale omlijsting zorgen. Poppenkast Pluim vermaakt ondertussen het jeugdige publiek met interactieve voorstellingen. Daarnaast zijn er verschillende andere kinderactiviteiten en kunnen kinderen zich gratis laten schminken door een professionele grimeur. Bakker Meelmuts verzorgt een BBQ.

Uiteraard staat er ook dit jaar weer een vijftigtal deelnemers met zelfgemaakte artikelen uit verschillende disciplines zoals sieraden van uiteenlopende makelij, hoeden, houten speelgoed, tiffany-glas, houtdraaiwerk, schilderijen, gehaakte knuffels, dromenvangers, poppenkleertjes, handgemaakte kaarsen, biologische zeep, honing en nog veel meer. Je kunt ook zelf aan de slag in één van de creatieve workshops.

Wie even wil uitrusten kan terecht op het terras voor een lekker kopje koffie van een echte barista, biologische thee van een theeschenkerij, lekkernijen van de biologische bakker of heerlijk boerderij-ijs.

Dit is slechts een greep uit het totale aanbod van de Crafty Gardens 2017, het wordt een gezellige en kleurrijke markt. Het tuincentrum is deze dag natuurlijk geopend. Zorg dat je er op 4 juni bij bent!

 Bezoek www.facebook.com

CRAFTY GARDENS 2017 - jubileum-editie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.