Buitendag bij het Boomkroonpad


-advertentiepositie-



Buitendag bij het Boomkroonpad

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom met je kinderen naar Buitencentrum Boomkroonpad en beleef de buitendagen! Van leuke speurtochten tot het timmeren van nestkastjes.

Kom met je kinderen naar de Buitendagen van Buitencentrum Boomkroonpad en ontdek alles over de natuur. Leuke afwisselende activiteiten voor veel buitenplezier!

Eieren in de natuur - 16 april

Kom met Pasen naar de Hondsrug en maak met je kinderen een paaswandeling door de bossen van de Hondsrug. Onderweg vertelt de gids je alles over de vogels die hier voor komen, en eieren leggen! Na afloop timmeren je kinderen een nestkastje voor thuis.
Starttijd wandeling: 12.00 uur. Starttijd nestkastje timmeren: 13.30 uur. Prijs: € 6,50 per kind. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Kees de Koolmees - 25 april

Loop met je kinderen de speurtocht door de bossen van de Hondsrug en ontdek alles over het leven van Kees de Koolmees en andere vrolijke bosvogels. Na afloop timmeren je kinderen hun eigen nestkastje voor thuis.
Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Prijs: € 9,50 per kind. Leeftijd: vanaf 2 jaar.

Kriebeldiertjes knutselen - 21 mei

Samen met de gids van Staatsbosbeheer speur je  met je kinderen het bos af, op zoek naar natuurlijke materialen. Terug bij het buitencentrum knutsel je daar de meest bijzondere kriebeldiertjes van in elkaar.
Tijd: 13.30 - 15.00 uur. Prijs: € 5 per kind.

Zomerse buitendagen - van 11 juli t/m 31 augustus elke dinsdag en donderdag

In de zomervakantie zijn er extra veel buitendagen bij het Boomkroonpad. Doe samen met je kinderen een speurtocht door de bossen. Aansluitend maken je kinderen hun eigen voederhuisje of nestkastje, en breng je een bezoekje aan het Boomkroonpad.
Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Prijs: € 9,50 per kind (incl. bezoek Boomkroonpad). Leeftijd: vanaf 2 jaar.

Herfst - 17, 19, 24 en 26 oktober

Beleef deze herfstvakantie met je kinderen de herfst op de Hondsrug! Je maakt een fijne herfsttocht door het bos, en natuurlijk ga je op zoek naar paddenstoelen. Na afloop knutselen je kinderen hun eigen opbergkistje en breng je een bezoekje aan het Boomkroonpad.
Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Prijs: € 9,50 per kind (incl. bezoek Boomkroonpad). Leeftijd: vanaf 2 jaar.

 

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Buitendag bij het Boomkroonpad
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.