1

Instawalk




Instawalk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontmoet, beweeg en fotografeer

Op zondag 2 juli organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) voor de eerste maal een instawalk. Deze zal plaatsvinden op landgoed Rosendael. Een Instawalk is een populair wereldwijd fenomeen, waarbij deelnemers tijdens een rondleiding door een bepaald gebied – al dan niet volgens een bepaalde opdracht – meer te weten komen over dat gebied en daar foto’s van maken met hun mobiele telefoon. Deze foto’s worden door de deelnemers op Instagram voorzien van een hashtag (#). Door de foto’s te koppelen aan de hashtag ontstaat er een fotogroep op Instagram.

Op 2 juli nemen een boswachter en een fotograaf van GLK u mee over landgoed Rosendael.
De boswachter geeft onderweg achtergrondinformatie over het gebied en de fotograaf geeft fotografietips. Naast het park met tuinsieraden kunt u tijdens deze instawalk ook de paardenstallen en de kasteelkeuken fotograferen en mag u voorbij het koordje bij de schelpengalerij stappen om close up foto’s te maken. De mooiste foto’s worden door GLK geplaatst op instawalkglk. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 13.30 uur. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: € 15,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 10,00 op vertoon van een geldige donateurspas. Dit is inclusief een kop koffie/thee bij het ontvangst. 
Startlocatie: ingang/receptie kasteel Rosendael. Parkeren op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang, Beekhuizenseweg. GPS DM (decimale graden): 52.008369; 5.966238.
Informatie: Nicole Burgers, tel. 06-53 269 547.

Reserveren voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

 

 Bezoek www.glk.nl

Instawalk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.