Vaderdag Bier & Burgers




Vaderdag Bier & Burgers

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Speciaal voor alle stoere papa's: #Vaderdag #Bier & Burgers op Slot Loevestein 18 juni. Speciaal voor alle stoere papas Vier Vaderdag gezellig met de hele familie op Slot Loevestein. Schuif zondag 18 juni aan bij onze hamburgeravond voor echte mannen.
Om 16:30 uur heten wij u welkom in de zaal het Arsenaal welke centraal gelegen is binnen onze vesting. U wordt bij binnenkomst ontvangen met een speciaal bier. Wanneer iedereen plaats heeft genomen zal de BBQ aangaan en zal het burgerfeest beginnen. U kiest zelf de samenstelling van de rijk belegde hamburgers, welke wij speciaal voor u klaarmaken op de BBQ. Bij het diner zijn twee drankjes inbegrepen. Om 19:00 komt er aan dit gezellig samenzijn een einde.
Volwassenen: 23,50Kinderen (3 t/m 12 jaar): 14,50Kinderen tot 3 jaar mogen kosteloos mee.
Reserveren is noodzakelijk. Dit kan per e-mail via receptie@slotloevestein.nl of telefonisch via 0183 44 71 71. Geef tijdens uw reservering aan of wij rekening dienen te houden met dieet- of allergiewensen. Burgers & Bier gaat door vanaf 25 reserveringen. Uiterlijk dinsdag 13 juni ontvangt u van ons bericht of er voldoende aanmeldingen zijn voor het burgerfeest.
Deze dag kun je ook de geschiedenis van het kasteel ontdekken. Met je persoonlijke sleutel ga je op ontdekkingstocht door het kasteel en de vesting. Met de sleutel kun je verhalen ontsluiten, spellen spelen en zelfs het valhek bij het kasteel openen.Op verschillende plaatsen in de vesting, bijgebouwen en kasteel zijn interactieve presentaties te vinden met ridders, gevangen en soldaten in de hoofdrol: samen brengen ze de explosieve geschiedenis van de vesting en haar bewoners tot leven.
Slot Loevestein
Loevestein 15307 TG Poederoijen0183 44 71 71www.slotloevestein.nl

 Bezoek www.slotloevestein.nl

Vaderdag Bier & Burgers
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.