1

Foodstock




Foodstock

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wat krijg je als je Woodstock in een nieuw jasje stopt en dit combineert met eten? Juist, Foodstock!

Foodstock is hét driedaags foodfestival waar je bij moet zijn geweest. Eten drinken en muziek zijn de pijlers van Foodstock. Tientallen foodtrucks vormen de basis van dit openlucht restaurant. Aangevuld met een fantastische programmering, een kinderdorp en heel veel ruimte voor ontspanning, is er voor elk wat wils.

Het kleurrijke festival terrein is gratis toegankelijk en uiteraard voor alle leeftijden!

Foodstock tovert elke locatie om tot een waar openluchtrestaurant. Met een aanbod van ruim 35 foodtrucks met o.a. Surinaams, Indiaas, Oriëntaals, Italiaans etc. is er een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Aan de allerkleinsten is uiteraard ook gedacht met o.a. pannenkoeken, ijsjes, worstenbroodjes of gewoon lekkere biologische frietjes. De vleesliefhebbers komen, bij 1 van de vele ‘grillmeisters’, ook aan hun trekken en aan de vegetariër is uiteraard ook gedacht. Kortom; voor ieder wat wils. Bij een lekker hapje hoort een lekker drankje en deze zijn er genoeg op Foodstock! Geniet in 1 van de loungebanken van een lekker verkoelend drankje onder de zon. Kijk, vanachter je zonnebril, hoe je kinderen genieten op het terrein van het kinderprogramma. Of drink een speciaalbiertje met je vrienden en geniet van een heerlijk glas wijn op het één van de vele terrassen.

Op een festival dat, met een knipoog, verwijst naar Woodstock kan muziek niet ontbreken. Op Foodstock bepaalt de muziek o.a. de gemoedelijke en relaxte sfeer. Voor ieder moment van de dag is gekozen voor de juiste muziek. Voor de dansliefhebbers zijn er dj's, op het podium treden bandjes en artiesten op en op 1 van de vele terrassen wordt je vermaakt door een straat artiest.

 Bezoek www.facebook.com

Foodstock
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.