1

Bontekoefestival 2017




Bontekoefestival 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bontekoefestival 2017

Utrecht- Op woensdag 28 juni zal de 2e editie van het Bontekoefestival plaatsvinden op de Event Academie aan de Bontekoelaan 1 te Utrecht. Deze dag zal in het teken staan van muziek, lekker eten, games, awards en nog veel meer side events!

Het Bontekoefestival is een jaarlijks terugkomend evenement georganiseerd door eerstejaars studenten van de Event Academie. Alle eerstejaars studenten zijn deze laatste periode van school weer druk bezig met de voorbereidingen om het ook dit jaar weer tot een groot succes te maken. Het Bontekoefestival vindt plaats op 28 juni van 14.00 tot 19.00 op Bontekoelaan 1 te Utrecht. Het doel van het Bontekoefestival is om de bezoekers kennis te laten maken met de opleiding, te laten zien wat wij leren op de Event Academie, nieuwe eerstejaars leerlingen te inspireren en met trots aan alle familie en vrienden, andere scholen en de omliggende buurt te laten zien wat wij doen.

Het Bontekoefestival is een groot evenement bestaande en opgebouwd uit allerlei verschillende side events. Er zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn, een escape room, een Bonte Lounge waar je lekker kunt relaxen, een Burger-team waar je mee kunt doen aan diverse wedstrijden, een plek waar je allerlei retro games kunt spelen en er zullen nog veel meer events zijn. Op de Facebookpagina van Bontekoefestival 2017 wordt iedere week een vlog geplaatst waarin bekend wordt gemaakt welke side events er allemaal op het festival aanwezig zijn!

https://www.facebook.com/Bontekoefestival2017/

 Bezoek www.facebook.com

Bontekoefestival 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.