Bezoek Melkschuur Zuidpolder bij halte Rodenrijs


-advertentiepositie-



Bezoek Melkschuur Zuidpolder bij halte Rodenrijs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek Melkschuur Zuidpolder bij halte Rodenrijs

zondag 25 jun 2017 - 13:00 uur

Kom een kijkje nemen in De Melkschuur Zuidpolder! Dit nieuwe informatiepunt vind je vlak bij metrostation Rodenrijs, slechts een paar haltes vanaf Rotterdam Centraal.

Bloemen, vlinders en vogels

Kom naar het infopunt Melkschuur Zuidpolder bij het Rotterdams platteland. Ga op zoek naar wilde bloemen, vlinders en vogels met de speurneuzenkaart. Of ontdek de onderwaterwereld in de sloot bij de melkschuur. Met schepnetje, loeppotje en emmer vind je vast een kikker, stekelbaarsje of een ander leuk waterdiertje. Wil je gewoon meer weten wat er in de omgeving of het natuurgebied te beleven is? Bezoek dan dit informatiepunt, enthousiaste vrijwilligers staan vandaag voor je klaar!

Karakteristieke melkschuur met bloementuin

De karakteristieke houten melkschuur is in oude luister hersteld en dient als informatiepunt voor het te realiseren natuur- en recreatiegebied ten noorden van Rotterdam. Rondom de melkschuur is een tuin vol wilde bloemen ingezaaid. Vrijwilligers bemensen in de zomermaanden tijdens een aantal weekenden per maand het infopunt en een andere vrijwilligersgroep gaat de wilde bloementuin onderhouden. Meer informatie? Kijk op www.natuurmonumenten.nl/melkschuur.

Rotterdams platteland

Berkel en Rodenrijs, Melkschuur Zuidpolder


  

Prijzen

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Bezoek Melkschuur Zuidpolder bij halte Rodenrijs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.