1

Midzomeravond in de Tuinen Mien Ruys




Midzomeravond in de Tuinen Mien Ruys

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 24 juni viert de Tuinen Mien Ruys het begin van de zomer met een sfeervolle midzomeravond. Deze avond zal in het teken staan van geuren en kleuren, klanken en smaak.

De avond begint om 18.00 uur met een hapje en drankje in het Theehuis onder het genot van muziek van gitarist Floyd Messina.

Vervolgens loopt u van het Theehuis door het Bos naar de Boerenschuur. Tijdens deze wandeling staat u stil op een bijzondere plek, aangelegd door Mien Ruys in 1987, om te luisteren naar een verhaal voorgedragen door Kees de Gier.

Eenmaal aangekomen bij de Boerenschuur kunt u aan tafel. Er wacht u een heerlijke huisgemaakte soep met een kruidenbroodje, gebakken in onze eigen takkenbosoven door bakker Aard Oegema. Hij zal vertellen over het gebruik van deze bijzondere oven.

Na het voorgerecht heeft u de gelegenheid om de Tuinen te bekijken onder het prachtige avondlicht. Laat u inspireren door ruim 90 jaar tuinarchitectuur van 1924 tot heden terwijl de vele vogels u toezingen. Een unieke culturele beleving.

Rond de klok van 20.00 uur vervolgt u het diner in de Boerenschuur met een buffet, bestaande uit onder andere hartige taarten, salades, pizza, uienkruier en meer. Terwijl u geniet van het eten zal gitarist Floyd Messina een aantal prachtige nummers ten gehore brengen.

Na het dessert zal Kees de Gier de avond afsluiten met het voordragen van een gedicht.

Wilt u dit evenement bijwonen, dan kunt u zich opgeven via tuinen@mienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74 tot uiterlijk 20 juni. Let op dat het evenement alleen doorgang vindt bij voldoende aanmeldingen.

 Bezoek www.tuinenmienruys.nl

Midzomeravond in de Tuinen Mien Ruys
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.