Klink! Unplugged


-advertentiepositie-



Klink! Unplugged

» Let op: deze activiteit is voorbij «

KLINK! viert 1e lustrum Unplugged-concerten

“Energiek, Entertainment, Vrolijk, Gepassioneerd, Professioneel, Kwaliteit, Creatief, Origineel”. Dit zijn enkele veelgehoorde reacties van mensen die eerder te gast waren bij een performance van KLINK!.
Wilt u ook een keer een optreden meemaken? Dat kan op zondag 2 juli, want dan geeft zanggroep KLINK! voor het vijfde jaar op rij drie keer een akoestisch “Unplugged”-concert in de Schuilkerk te Gorinchem.

Bezoekers luisteren altijd geboeid en aangenaam verrast naar de originele vertolkingen van bekende en minder bekende muzikale juweeltjes, die door dirigent Ruben Weverling speciaal voor KLINK! zijn gearrangeerd, soms tot wel 10-stemmig. U kunt genieten van een afwisseling tussen pop, soul, folk, Nederlandstalig, a capella en vele andere genres. Kortom: voor ieder een muzikale noot.
De groep bestaat uit tien zangers en zangeressen waarvan de stemmen zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd en daarom een bijzondere en unieke samenklank vormen. Bent u benieuwd hoe KLINK! u dit jaar weer zal verrassen?

U bent van harte welkom om te komen luisteren op zondag 2 juli. KLINK! zingt om 13.30 uur, 15.15 uur en 17.00 uur in de Schuilkerk, Langendijk 72 in Gorinchem. De concerten duren ongeveer een uur en de toegangsprijs is € 8,50. Kaarten zijn vooraf te bestellen via de website www.groepklink.nl en op de dag zelf contant te koop bij de ingang van de Schuilkerk. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer weten over toekomstige optredens en de voorbereidingen daar naartoe? Houd u dan de website in de gaten en volg KLINK! op Facebook, Twitter en/of Instagram. Heeft u geen internet, bel dan 06 - 44 902 502.

 Bezoek www.groepklink.nl

Klink! Unplugged
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.