1

Club Buvette - Maya Christina




Club Buvette - Maya Christina

» Let op: deze activiteit is voorbij «

La Buvette trapt tijdens North Sea Round Town een reeks dinerconcerten af aan de Coolsingel! Geniet van een culinaire avond met heerlijke muziek. Voor de premiere presenteren we met trots singer-songwriter Maya Christina.

Programma & tickets
19.00 Inloop
19.30 Start dinerconcert
21.30 Einde

Club Buvette
Geniet van een heerlijke culinaire avond met live muziek. Bij La Buvette waant u zich in sferen uit vervlogen tijden, in het monumentale pand ontworpen door Dudok. Terwijl u geniet van een driegangendiner geïnspireerd op de klassieke Franse keuken, treden elke editie verrassende en talentvolle artiesten op. Op 22 juni, de allereerste editie van Club Buvette, zien we een oude bekende terug in La Buvette: Maya Christina zal haar opwachting maken.
https://www.la-buvette.nl/

Over Maya Christina
Maya-Christina (30) is een Singer-Songwriter/Performing Artist uit Rotterdam. “She flies with her own wings,” beschrijft Maya als geen ander en vind het belangrijk dat je de pure emoties van een mens voelt en hoort en daarbij een positieve boodschap in mee kan geven. Laat haar kleurrijke en warme ziel je meenemen in haar reis door muziek.
https://www.instagram.com/mayachristinamusiq
https://www.youtube.com/channel/UCdIOTzHxPFF9fcclziEocoQ
https://soundcloud.com/mayachristinamusiq

Guitar/backing vocals - Simone Cesarini
Bass/backing vocals - Boris Oud
Drums - Urvin Doornkamp
Keys - Thomas Maasz

 Bezoek www.la-buvette.nl

Club Buvette - Maya Christina
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.