Eindhoven Maker Faire


-advertentiepositie-



Eindhoven Maker Faire

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op de Eindhoven Maker Faire maak je kennis met robots, drones, technologie, techniek, geweldige uitvindingen en een kleurrijke mix van projecten. Probeer (bijna) alles zelf, doe mee met tientallen workshops, en leer solderen of zelfs coderen! Ontdek wat de meer dan 200 creatieve makers je te bieden hebben, beleef plezier en laat je inspireren!
Meer dan 200 nationale en internationale makers presenteren op 2 en 3 september in het Klokgebouw de nieuwste technologische ontwikkelingen op dit gezinsvriendelijke festival. EMF is geen beurs met informatiestands, en dat maakt het juist zo bijzonder; allerlei soorten makers en bedrijven kunnen hun creaties demonstreren, exposeren, verkopen of geven workshops!
Door het succes van de derde editie, mag Eindhoven Maker Faire vanaf nu doorgaan onder de vlag van ‘Featured Faire’. Dat betekent dat we enorm gaan groeien, maar het concept blijft hetzelfde: onbeperkt plezier en creativiteit, twee dagen vol vindingrijkheid, één movement: Eindhoven Maker Faire 2017.
In en om het Klokgebouw zullen een ontelbaar aantal activiteiten plaatsvinden. Het buitenprogramma zal flink worden uitgebreid, waarmee alle locaties tot één festivalgebied worden verbonden. Kom naar het leukste festival over het nut en plezier van zelf dingen bedenken en maken!

 Bezoek www.eindhovenmakerfaire.nl

Eindhoven Maker Faire
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.