Amsterdam-exclusief


-advertentiepositie-



Amsterdam-exclusief

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Nieuwe high-end Home- & Lifestylebeurs in Amsterdam
Amsterdam krijgt volgend voorjaar de primeur van de nieuwe high-end Home & Lifestylebeurs onder de titel Amsterdam exclusief. Van 22 tot en 25 april zal de Westergasfabriek Amsterdam onderdak bieden aan de eerste editie van dit bijzonder stijlvolle evenement.

Bepaalde levensstijl
Deze sfeervolle en stijlvol opgezette Home & Lifestylebeurs brengt gedurende 4 dagen een keur
aan high-end specialisten uit Nederland en België samen. Duurzaamheid, originaliteit, traditioneel vakmanschap en een passie voor authentieke stijl in combinatie met hedendaags ontwerp zijn de pijlers van deze intieme Home & Lifestylebeurs. In de trendy, industriële omgeving van de Westergasfabriek presenteren meer dan 85 high-end specialisten zich met o.a. kwalitatief hoogwaardige collecties kunst, interieur, woondecoraties, exclusieve kleding en alle mogelijke zaken die een bepaalde levensstijl bevestigen.

High-end
Juist in deze tijd waar de kwaliteit van de eigen woonomgeving weer hoog op de agenda van een ieder staat, is Amsterdam exclusief het nieuwe evenement waar men tal van ideeën opdoet voor een bijzondere, onderscheidende levensstijl. Door de unieke opzet met een diversiteit aan exposanten van hoog niveau, die zich presenteren in een opvallend stijlvolle ambiance, zal Amsterdam exclusief de interesse wekken bij een grote groep eigentijdse levensgenieters.

Westergasfabriek
Amsterdam exclusief wordt georganiseerd door het bureau InterEvent dat al meerdere jaren onder andere de bekende beurzen ‘La Table’ en ‘het Kunst & Antiek Weekend’ in de Grote Kerk Naarden, ‘Juwelen in het Amstel’ te Amsterdam en ‘Het Juweel’ in het Slot Zeist met succes organiseert.
De verschillende monumentale gebouwen van de Westergasfabriek, waar tot de jaren ’60 gas uit kolen werd geproduceerd, zijn sinds enkele jaren omgetoverd tot de huidige culturele trekpleister.

 Bezoek www.amsterdam-exclusief.nl

Amsterdam-exclusief
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.