Uit in Zoetermeer

De leukste uitjes in Zoetermeer

Reportage door

archief oud artikel 9 november 2010 Toerisme Zoetermeer, Zuid-Holland Zoetermeer zoals we het nu kennen bestaat nog maar sinds 1935. Nu is deze Zuid-Hollandse stad een bron van sportiviteit en recreatie. Suis de bergen van SnowWorld af of neem een duik in de wildwaterbaan van Dutch Water Dreams. Veel plezier in Zoetermeer!

 
Niet genoeg aan één dag om de geheimen van Zoetermeer te ontdekken? Blijf er dan lekker een weekend of een midweek. Boek bijvoorbeeld een overnachting in het enorm luxe Hampshire Hotel & Spa Savarin. Het hotel ligt vlakbij Rijswijk en is een echt designhotel. Vlakbij het treinstation van Zoetermeer en de A12 ligt NH Zoetermeer Hotel. Het hotel beschikt over een speciaal kussenmenu. Dat wordt heerlijk slapen! Er zijn 32 hotels rondom Zoetermeer.

Aanbevolen uitstapjes in Zoetermeer

 
 

Uitstapjes in Den Haag

SnowWorld

Buiten wordt het langzaamaan steeds een beetje kouder. Maar dat de Utrechtse Heuvelrug verandert in een besneeuwd Alpenlandschap, lijkt onwaarschijnlijk. Een redacteur van DagjeWeg.NL beleefde haar eerste wintersportvakantie in SnowWorld in Zoetermeer: daar is het namelijk wel 365 dagen per jaar winter.

Stadsmuseum Zoetermeer

In het Stadsmuseum Zoetermeer spijkeren ze bezoekers met liefde bij over het heden, verleden en toekomst van dit dorp. Ga voor even terug naar het dagelijks leven na de oorlog en bekijk oude televisietoestellen, voorraadbussen en scheerapparaten. Complete interieurs zijn nagemaakt.

Dutch Water Dreams

Op zoek naar een unieke locatie voor een sportief dagje uit? Bij Dutch Water Dreams valt genoeg te beleven! Ga de sportieve uitdaging aan en dender de Wildwaterbaan af of ga boarden op de FlowRider. Of voor de ultieme kick: ervaar het allebei. Gegarandeerd het leukste uitje voor jong en oud!

SilverDome Zoetermeer

In SilverDome in Zoetermeer is alles mogelijk. In het stadion liggen twee ijsbanen en een curlingbaan, toegankelijk voor het hele publiek. Daarnaast zijn er een aantal eetgelegenheden gevestigd en is het zelfs mogelijk om vergaderzalen te huren.

Color Me Mine Zoetermeer

Zes dagen per week is de Color Me Mine Studio in Zoetermeer open. Wie een creatieve dagbesteding zoekt, alleen of in groepen, kan hier goed terecht. Kunstenaar of niet, iedereen kan hier een kunstwerk maken.

Stadstheater Zoetermeer

Het Stadstheater van Zoetermeer biedt een programma aan uiteenlopende theatervoorstellingen. De bezoeker kan er echter ook meer doen dan alleen naar de voorstelling gaan. Bij verschillende restaurants in de buurt geniet men, op vertoon van het theaterkaartje, met korting van een diner.
Bekijk alle uitstapjes in Zoetermeer!

Foto 1. Skiën in SnowWorld Zoetermeer.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-11-09 14:01:23 - 1879

Dit past bij 'Uit in Zoetermeer'