1

Rotterdamse brasserie beste terras van Nederland

'Fraai gelegen terras waar de bediening correct en vriendelijk is'

Nieuws door

archief oud artikel 4 juli 2008 Rotterdam, Zuid-Holland Zalmhuis Brasserie in Rotterdam heeft het beste terras van Nederland. Dat blijkt uit de terrassentest onder ruim driehonderd terrassen die vakblad Misset Horeca heeft uitgevoerd. Vandaag publiceert het vakblad de eerste editie van de Terras Top 100.

De jury was het best te spreken over Zalmhuis Brasserie. Hoofdredacteur van vakblad Misset Horeca en juryvoorzitter Hans Steenbergen: "Een fraai gelegen terras waar de bediening correct en vriendelijk is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, maar ook voor een uitstekende lunch. En dat merk je.' Het terras van de brasserie telt tweehonderd stoelen, bevindt zich aan de voet van de Brienenoordbrug en kijkt uit over de Maas.

Eén van de best scorende provincies in de test is Limburg. Beachclub New Inn in Well en Grand Café Central in Venlo zijn respectievelijk nummer twee en drie.

Toetsing

Gedurende de maanden april, mei en juni hebben mysteryshoppers de terrassen getoetst met behulp van een objectieve vragenlijst. Ze zijn beoordeeld op netheid, begroeting van gasten, het opnemen van de bestelling, het uitserveren, de kwaliteit van de bestelling, het afrekenen en het afruimen van de tafel.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 juli 2008 - 3001

Dit past bij 'Rotterdamse brasserie beste terras van Nederland'