1

PolderPop geeft ruimte aan nieuw talent

PolderPop is gratis combinatie van gezelligheid en goede muziek

Nijmegen Redactioneel door

archief oud artikel 31 juli 2008 Leuth, Gelderland Kleine festivals hebben het tegenwoordig niet altijd makkelijk tegen de grote broers. Lowlands, Parkpop en Pinkpop trekken altijd veel bezoekers. Het eendaagse festival PolderPop probeert het met oer-Hollandse gezelligheid bij de dorpskerk in Leuth.

Leuth is een klein dorpje in de Ooijpolder, ingeklemd tussen Nijmegen, de Waal, de Duitse grens en de Beekse Heuvelrug. PolderPop wordt op zondag 3 augustus alweer voor de 19e keer georganiseerd en is gratis toegankelijk. Ook dit jaar is er weer genoeg te beleven en te genieten. Het festival heeft een aantal talenten uit de Nederlandse muziekwereld op het podium staan.

Simon

Onder meer Simon, Marike Jager en The Heavens Devils geven acte de présence. Simon is een opkomende zanger die alternatieve rock maakt en Marike Jager was op Lowlands de best verkopende Nederlandse act. The Heavens Devils is een echte rock-‘n-roll band en heeft onder meer de Drentse Popprijs gewonnen.

Kortom

Wie geen zin heeft in massale festivals maar wel (gratis) van goede muziek wil genieten, kan komende zondag terecht in Leuth.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 31 juli 2008 - 919

Dit past bij 'PolderPop geeft ruimte aan nieuw talent'