1

Niet vergeten mee te nemen op wintersport

Vijf items die je niet mag missen

Nieuws door

archief oud artikel 25 februari 2010 Trends Nog even en je gaat op wintersport. Wat heb je eigenlijk nodig? DagjeWeg.NL geeft vijf voorwerpen, die je bijna zou vergeten mee te nemen op wintersport.

Wat je sowieso niet mag vergeten is zonnebrandcreme. Wintersporters vergeten vaak hoe fel de zon kan zijn. Wie zonder zonnebrandcreme gaat skiën, kan rekenen op een geroosterde huid. Wees slim en betreed de pistes met een dikke laag zonnebrandcreme van een hoge factor. Je bent immers niet op wintersportvakantie gegaan om te zonnen, maar om te sporten. Koop zonnebrandcreme via internet.

Nederlands beleg

Vergeet de typisch Nederlandse producten niet, zoals een stukje Goudse kaas, een pak hagelslag, of vlokken en pindakaas. Wie langer op vakantie gaat, mist deze producten zeker! Het komt vaak voor dat de ontbijtservice van een hotel bestaat uit smaakloze kaas, vreemde worst en jam. Als je Goudse kaas, hagelslag of pindakaas bij je hebt, voorkom je een domper. En niets is vervelender dan met een lege maag de skilift in.

Lippenbalsem

Een koude wind, veel zon en wisselende weersomstandigheden. Weet je wie dat niet lekker gaan vinden? Jouw lippen! Zorg dus voor een goede lippenbalsem, zoals Labello. Je hebt ze in verschillende smaken! Niets is lekkerder dan je lippen voorzien van een vette laag, zodat ze niet uitdrogen. En mannen, wees niet bang om zelf Labello te gebruiken. Het doet jullie goed! Zorg er alleen voor dat je het gebruikt als er geen vrouw in de buurt is! Koop lippenbalsem via internet.

Thermo-ondergoed

Ga je niet skiën, maar ben je meer van het toeschouwen? Zorg dan dat je lekker bent aangekleed. Een tip is thermo-ondergoed. Niets is erger dan het koud hebben en thermo-ondergoed is lekker warm. Daarnaast is thermo-ondergoed prettig als je gaat skiën of snowboarden in een erg koud land. Zo zijn er wintersportgebieden waar de temperatuur wel eens onder de -20 graden Celsius duikt. En dan lachen je vrienden of familieleden je echt niet uit als je als enige op temperatuur bent door het thermo-ondergoed. Koop thermo-ondergoed via internet.

Laptop

Op de hoogte blijven van het laatste wintersportnieuws? Dan is het erg verstandig om een laptop mee te nemen. Via de laptop kun je gemakkelijk DagjeWeg.NL bezoeken en het laatste nieuws over wintersport lezen. Of om te kijken waar er sneeuw ligt en waar niet. Zo weet je precies of je ergens naar toe moet reizen of dat je een gebied juist moet ontwijken. Daarnaast is het leuk om dagelijks een reisverslag te typen. Die kun je later naar familie en vrienden sturen, zodat zij precies weten hoe leuk jij het hebt gehad op wintersport! Koop een laptop via internet.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 25 februari 2010 - 787

Dit past bij 'Niet vergeten mee te nemen op wintersport'