1

Disney's nieuwe generatie in de spotlights

Na Mickey Mouse maken nieuwe sterren de dienst uit in het park

Disneyland Resort Paris Redactioneel door

archief oud artikel 2 maart 2010 Mickey's gloriejaar is bijna voorbij en een nieuwe generatie Disney-figuren staat te trappelen om hem van de Disney-troon te stoten. Disneyland Paris verwelkomt nieuwe sterren vanaf 2 april tijdens het Disney's new generation festival. Ontmoet prinses Tiana, Lilo & Stitch en de helden uit de films Ratatouille en Monsters &co!

Prinses Tiana in een kasteel met haar Prins NaveenPrinses Tiana met haar Prins Naveen in Disneyland Paris.

Swingen met Disney

Na Mickey's Magische Jaar in Disneyland Paris is het tijd voor iets anders, iets nieuws! De volgende generatie treedt voor het voetlicht tijdens Disney new generation festival vanaf 2 april. De helden uit onder meer Toy Story, Ratatouille en Lilo & Stitch zetten daverende shows en parades neer. Ook zijn er nieuwe attracties in beide parken van Disneyland. En hoewel Mickey's hoogtijdagen vanaf april verleden tijd zijn, speelt hij nog steeds een grote rol in Disneyland. Op het dansfeest voor het Kasteel van Doornroosje zwaait Mickey de scepter en maakt er een hilarisch evenement van. Alle oude en nieuwe Disney figuren dansen saamhorig in de nieuwe Disney showtime spectacular, alsof hun leven ervan af hangt.  Ook meedansen? Pak dan de Disney all stars express door Main Street, USA en bereik de eindbestemming: het Kasteel van Doornroosje. Onderweg kletsen bezoekers bij met verschillende Disney figuren. Dat is nog eens wat anders dan een ritje met de NS...

Koninklijk entree

Ook zwijmelen bij de film The Princess and the Frog, met Tiana en haar prins Naveen? Droom lekker verder in Disneyland Paris. Daar leeft zij samen met Prins Naveen nog lang en gelukkig, zoals het in een echt sprookje betaamt. Op 2 april neemt zij haar intrek in het Disneyland Park, waar ze schittert voor het publiek in Disney's Once Upon a Dream Parade op de Dreams of Romance paradewagen. En nog beter, iedereen kan haar in het echt ontmoeten! In het koninklijk gezelschap van nog meer prinsen en prinsessen voelen zelfs de bezoekers zich bijna van adel.

Remy steelt de show

In de familiefilm Ratatouille droomt Remy, de rat, ervan om een echte topkok te worden. En op een heel bijzondere manier slaagt dit ratje erin deze droom waar te maken. Zijn culinaire zegetocht gaat verder in het Walt Disney Studios Park, het tweede park van Disneyland, in Disney's Stars 'n' Cars. Remy's liefde voor koken is hier in een auto gestopt! Allerlei keukengerei, van potten en pannen tot champagneflessen rijden mee in dit keukentje op wielen. In een stoet  van andere Disney auto's rijdt de rat Remy met zijn broertje Emile naar Place de Stars, waar iedereen van Disney films kan genieten.

Het Walt Disney Studios Park heeft nog meer nieuwe bewoners. En dat is te horen! Sulley, bekend van Monsters&Co geeft les in schreeuwen en brullen in de Monsters Inc. Scream Academy. Barst los en laat die oerschreeuw door het hele park klinken.

Nieuwe figuren staan te trappelen om Disneyland Paris binnen te komen.Nieuwe Disney figuren zijn onderweg naar Disneyland Paris.

 

Spelen met lef

Stap eens de achtertuin in. Nee, niet in je eigen saaie achtertuin, maar in die van Andy uit Toy Story! Walt Disney Studios Park opent aan het eind van de zomer een nieuw themaland: Toy Story Playland. Buzz Lightyear staat in zijn 6 meter hoge gedaante al op het publiek te wachten. Eenmaal in de tuin is iedereen opeens net zo klein als speelgoed en wordt er volop gespeeld met Woody, Slinky en Rex. Wie durft een echte parachutesprong te maken of een ritje in de RC Racer? Deze 25 meter hoge halfpipe achtbaan is niet voor bangerikken.

Ook al deze Disney figuren in het echt ontmoeten? Kom dan naar Disneyland Paris! Meer nieuws over Disney op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 maart 2010 - 2554