1

Toppers van DagjeWeg.NL

De beste uitstapjes beoordeeld door bezoekers

Abseilen en tokkelen van de Euromast Redactioneel door

archief oud artikel 13 april 2010 Een dagje vrij en zin om iets leuks te doen? Het is niet gemakkelijk om het leukste dagje uit te vinden. Maar gelukkig gingen vele andere dagjesmensen voor en gaven hun mening. Raak geïnspireerd door de best beoordeelde uitstapjes op DagjeWeg.NL.

Actief

Zin om eens lekker actief bezig te zijn? Het allerleukste actieve uitstapje is volgens de bezoekers van DagjeWeg.NL het abseilen en tokkelen van de Euromast. Vlieg met een vaart van meer dan 100 kilometer per uur naar beneden. Binnen 15 seconden voelen lefgozers alweer vaste grond onder de voeten. Wie durft?

  1. Abseilen en tokkelen van de Euromast
    "Erg gave activiteit! Vooral eng om over het randje te gaan en geen grond meer onder je voeten te hebben. Daarna kan je in je eigen tempo naar beneden en kan je genieten van een super mooi uitzicht!
    " schreef Sanna van Hoogdalem op 8 juli 2009
  2. Op de step door Amersfoort
  3. Veluwse Klimbos

Attractiepark

De grote attractieparken zijn voor de meeste mensen wel bekend. Maar de bezoekers van DagjeWeg.NL weten ook de minder bekende parken te vinden. Het best beoordeelde attractiepark is Toverland! Heel het gezin houdt de adem in tijdens een ritje in de houten achtbaan Troy! Met regen of zonneschijn, in Toverland is er altijd wat te beleven.

  1. Toverland
    "Een erg leuk park voor alle leeftijden. Er is wel wat uitbreiding geboden voor de wat oudere kinderen en de stoere durfals. Ook als het weer het laat afweten is er hier genoeg te beleven en hoef je je niet te vervelen. Topatracties zijn de motorachtbaan en TROY de houten achtbaan", schreef Joyce van Dijk op 29 oktober 2009.


  2. De Efteling
  3. Plopsaland De Panne

Kinderen

Een kinderhand is gauw gevuld en dat geldt ook voor een dagje weg! Dieren, een speeltuin en een bijzonder klauterparcours. Voor een uitje met kinderen kiezen de bezoekers voor Kinderparadijs Malkenschoten.

  1. Kinderparadijs Malkenschoten
    "De kinderen genoten daar erg, Dus dan doen wij het als ouders ook, Het is altijd leuk dieren en kinderen, en de speeltuin niet te vergeten natuurlijk, veel pret op zo'n dag, maar dan moe en ook voldaan naar huis! Het is fijn als je de kinderen van 2 en bijna 4 een plezier kan doen, met zo'n dagje uit", schreef Willeke van Duijvenbode op 12 oktober 2009.


  2. Sprookjeswonderland – Wandeltuin
  3. Toverland

Dierentuin

Bijzondere reptielen en roofvogels stelen de show in Dierenpark de Oliemeulen. Net iets anders dan een 'gewone' dierentuin en daarom zeker de moeite waard! Bezoekers van DagjeWeg.NL zijn overtuigd.

  1. Dierenpark De Oliemeulen
    "Zeer educatieve bijzondere dierenpark aan de rand van Tilburg. Onze zoon Max van 4 heeft ruim 2 en een half uur vol bewondering door de dierentuin gestruind, diverse activiteiten gedaan en als klap op de vuurpijl, een geweldige roofvogelshow mogen bekijken! Het in de nek laten bungelen van de slang en het op de hand nemen van de vogelspin was hem net te, dus daar mocht papa van genieten! Een "high five" tussen de vogelspin en Max kon er toch nog van af...een hele overwinning voor een manneke van 4!" Schreef Hans Zoer op 2 november 2009.


  2. Dierenpark Emmen
  3. De Paardenkamp

Musea

Grote vliegtuigen wachten op bewonderaars in het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg. Geschikt voor jong en oud vinden de bezoekers en bovendien educatief! Daarom beoordeelden zij dit museum als de beste.

  1. Militaire Luchtvaart Museum
    "Een verrassend leuk museum, veel te zien en voor kinderen van alles te doen. Hapje en drankje van goede kwaliteit en prijs. Geen parkeerkosten en geen entree! Echt een super leuk dagje zijn we hier geweest. Echt een aanrader!" Schreef Astrid op 21 oktober 2009.


  2. Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement
  3. NEMO

Tuinen

Een dag genieten van natuurlijke pracht kan in een natuurgebied, maar ook in een aangelegde tuin. Ontdek bijzondere plantensoorten of doe inspiratie op voor de achtertuin. Vind een oase van rust, soms zelfs midden in de stad. Onze bezoekers zijn onder de indruk van de Trompenburg Tuinen & Arboretum. Exotisch, maar toch gewoon in Nederland!

  1. Trompenburg Tuinen & Arboretum
    "De drukke werkstad Rotterdam even ontvluchten? Rust, ruimte en prachtige natuur vindt u in het Arboretum! Blijft toch altijd weer een ontdekking en verrassing zo'n 'oase' in de stedelijke woestijn!", schreef A. van Krieken op 19 juni 2008.


  2. Orchideeënhoeve
  3. The Japanes Watergarden

Kies zelf het leukste dagje uit op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2016-02-15 12:04:01 · Gepubliceerd: 13 april 2010 - 4335