1

Uitstapjes in de uitverkoop

Ga een dagje weg met korting

Korting op speeltuinen Redactioneel door

archief oud artikel 2 juli 2010 Toerisme Een drankje op het terras, een iets te dure vakantie. In de zomer vliegt het geld uit de portemonnee. Maar voor wie toch nog een dagje weg wil biedt DagjeWeg.NL uitkomst. Deze uitstapjes zijn allemaal in de uitverkoop!

Behalve de leukste uitstapjes heeft DagjeWeg.NL nog veel meer in de aanbieding. Ga een dagje uit met korting! Hier alvast een aantal leuke aanbiedingen.

Attractieparken met korting

Een vakantiedag doorbrengen in een attractiepark is favoriet bij veel dagjesmensen. Maar een toegangskaartje is vaak duur, dus moet er een keuze vallen. Pretpark Schloss Beck is een goede kandidaat, want hier kost een entreekaartje maar zeven euro! Schiet ondersteboven in de achtbaan, ga karten of beleef een fikse lancering in een bobslee. Midden in het park staat het mysterieuze Wasserschloss Beck, een huis vol plezier. Pretpark Schloss Beck ligt net over de grens bij Arnhem.

Meer korting op attractieparken? Geldt ook voor Speelstad Oranje en attractiepark Drouwenerzand!

Speeltuinen

Na een dagje in Speelpark Klein Zwitserland wil geen kind meer naar huis. Lekker de kleren vies maken in het Natuurspeelbos en dan glijden van de allerhoogste buisglijbaan van Europa. Of schommelen op de hoogste schommel! Zwemmen, midgetgolfen, een dag vliegt voorbij. En bovendien krijgt iedereen met de DagjeWeg.NL-kortingsbon 1 euro korting!

Meer korting op speeltuinen! Ga bijvoorbeeld naar Chimpie Champ Aalsmeer of Chimpie Champ Oosterhout.

Actieve uitjes

Voel je gewichtloos in de lucht of ploeter door de modder tijdens een survival. Ook actieve uitjes boek je met korting bij DagjeWeg.NL. Zonder vliegtuig of parachute en toch de ervaring van zweven op de wind? Dat kan bij Indoor Skydive Roosendaal! Wie dit zelf wil ervaren kan nu profiteren van een fikse korting van 10 euro voor drie sessies. Liever met beide benen op de grond? Ga dan survivallen met SEC Survivals Almere. Overwin junglebruggen, klimwanden en camotunnels met 10% korting.

Meer actieve uitjes met korting! Een spannende lasergame bij Gladiator Sports.

Dierentuinen

Abentuer Zoo Metelen is misschien niet de meest bekende dierentuin, maar zeker net zo leuk! Maak kennis met de schattige wasbeertjes of met de dappere wolven. Ga op avontuur en leer alles over de verborgen Maya-cultuur in Zuid-Amerika. Stap door de kasteelpoorten en treed binnen in een wereld met avonturen en bovenal fantasie. Iedereen krijgt op DagjeWeg.NL 1,50 euro korting op een bezoekje aan dit avontuurlijke dierenpark.

Meer dierentuinen met korting! Ook Dierenpark De Oliemeulen biedt een kortingsbon.

Recreatieparken in de aanbieding

In het Brabantse Volkel worden zowel kinderen als ouders verrast met een geslaagd dagje uit. Met 1 euro korting per persoon begint de dag al goed. BillyBird Park Hemelrijk weet wel raad met regen en zonneschijn. Heerlijk spelen in de binnenspeeltuinen of een flinke duik in het strandbad. De hele familie schreeuwt de longen uit het lijf in de achtbaan en wie dan nog puf heeft gaat verder door het survivalgebied. Wie het liever wat rustiger aan doet gaat kijken bij IVN en de Vogelwacht in de observatiehut. Hier vliegen oeverzwaluwen voorbij op zoek naar de, speciaal voor hen gebouwde, oeverzwaluwwand.
Meer kortingsbonnen voor recreatieparken! Ga met tien procent korting naar DippieDoe in Best.

Korting voor musea

Ook musea bieden flinke kortingen op DagjeWeg.NL. Het Nationaal Bevrijdingsmuseum geeft iedere bezoeker 1,50 euro korting op de toegangsprijs. Ook het Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden doet mee. Dit museum laat sinds april 2010 een prachtige collectie aan keramiek zien rond het Koninklijk Huis. Lees het artikel over Oranjegoed! en bekijk al dit moois voor maar tien euro!
Meer kortingsbonnen voor musea! Breng een bezoekje aan het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 juli 2010 - 1641