1

Rieu pakt viool weer op

#AndreRieu start maandag met repeteren

Thialf Heerenveen Nieuws door

archief oud artikel 2 november 2010 Cultuur Een virale infectie hield André Rieu de afgelopen maanden van het podium. Concerten in Nederland en tours door Groot-Brittannië en Australië schrapte hij uit de agenda. Maar de fans mogen nu opgelucht ademhalen, want André Rieu start maandag weer met repeteren.

Over ruim twee weken, op 18 november, staat André Rieu weer op het podium in het Sportpaleis Antwerpen. De artiest was maanden uit de running door een virale infectie aan zijn evenwichtsorgaan. De geplande concerten in Thialf Heerenveen en de Amsterdam ArenA moest hij helaas afzeggen. Maar nu meldt de website L1 dat Rieu zijn viool weer oppakt en aanstaande maandag begint met repeteren.

Ziekte

André Rieu baalde enorm van zijn ziekte. Hij liet eerder weten: "Mijn artsen en ik werken keihard aan het herstel. Ze doen ook allerlei onderzoek om te kijken of het herstel is te versnellen. Ik kom terug." Nu is het dan eindelijk zover.

Concerten

Voor de geannuleerde concerten in Nederland zijn inmiddels nieuwe data gepland. Op 16 april 2011 speelt Rieu in Thialf Heerenveen en op 13 juni 2011 is het de beurt aan de Amsterdam ArenA.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 november 2010 - 838