1

Glazen Huis vindt bestemming: Enschede

3FM maakt de nieuwe locatie voor #sr12 bekend

Glazen Huis op slot Nieuws door

archief oud artikel 29 april 2011 Opmerkelijk Enschede, Overijssel De strijd was lang en spannend, maar eindelijk kwam de winnaar uit de bus. In 2012 staat het Glazen Huis van 3FM in Enschede. Dit maakte 3FM-dj Giel Beelen vandaag op de radio bekend.

Vier steden melden zich aan als dé stad voor het Glazen Huis in 2012. Enschede, Delft, Kerkrade en Sittard-Geleen vonden dat zij klaar zijn voor de hectiek van Serious Request. Na inspectie door een 3FM-delegatie ging Enschede er vandaag met de eer vandoor. "Enschede is een goede locatie. De Oude Markt is een sfeervol en levendig plein", vertelt 3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers. Volgend jaar komt het Glazen Huis naar Leiden! De locoburgemeester van de stad liet weten dat het huis dan waarschijnlijk op de Rijn drijft.

Enschede is in 2012 dé stad voor het Glazen Huis

Het Glazen Huis

De actie Serious Request is een initiatief van de radiozender 3FM. Drie dj's sluiten zich zes dagen op in het Glazen Huis en mogen niets eten. In ruil voor een donatie draaien ze verzoeknummers voor luisteraars. Het geld komt ten goede aan projecten van het Rode Kruis. Dit jaar is het alweer de achtste editie van de actie.

Lees meer nieuws over het Glazen Huis op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 29 april 2011 - 557