Genieten van de nieuwste deuntjes op Metropolis

Zondag vindt de 23e editie van het festival #Metropolis plaats

Nieuws door

archief oud artikel 1 juli 2011 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Genieten van nieuwe, doorbrekende bands, terwijl je in het gras geniet van de zon en een biertje. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Zorg dan dat je zondag aanwezig bent op Metropolis Festival in het Zuiderpark in Rotterdam.

Voor de 23ste keer op rij kun je dit jaar genieten van het Metropolis Festival in het Zuiderpark in Rotterdam. Of je nu een liefhebber bent van pop-, rock-, indie-, metal- of hiphopmuziek, dankzij de gevarieerde line-up is er voor elke muziekfan wel wat wils. Dat de organisatoren kennis van zaken hebben mag duidelijk zijn. De bands en artiesten die tijdens Metropolis optreden, breken in de meeste gevallen enige tijd later door. Zo stonden tijdens voorgaande edities namen als The Prodigy, The XX, Lucky Fonz III, The Killers en Interpol al op de podia van het festival. Dit jaar kun je onder andere luisteren naar veelbelovende bands als The Vaccines, The Deaf en GROUPLOVE.

Dankzij de gevarieerde line-up is er voor elke muziekfan wel wat wils

Kinderprogramma

Ook aan kinderen is gedacht door de organisatie van Metropolis. Zij mogen namelijk een kijkje nemen achter de schermen van het festival en worden als VIP's behandeld. Daarna verzorgen zij zelf een optreden.

Zin gekregen in een dagje vol muziek in de buitenlucht? Het festival duurt van 13:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Aan je portemonnee zul je het nauwelijks voelen; Metropolis is namelijk een gratis festival.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-07-01 14:47:42 - 263

Dit past bij 'Genieten van de nieuwste deuntjes op Metropolis'