1

Duran Duran opnieuw niet naar Den Haag

Nog steeds stemproblemen zanger Simon le Bon #duranduran

Concertagenda Nieuws door

archief oud artikel 4 juli 2011 Showbizz Den Haag, Zuid-Holland Duran Duran komt op 2 september opnieuw niet naar Den Haag. Zanger Simon le Bon heeft nog steeds problemen met zijn stem.

Het is de tweede keer dat Duran Duran hun Nederlandse concert afzegt. De Britse band zou op 11 juni in Den Haag optreden tijdens het The Hague Jazz Festival. Het concert werd uitgesteld omdat zanger Simon le Bon stemproblemen had. Het inhaalconcert zou op 2 september plaatsvinden. Helaas voor de fans van Duran Duran is ook dat concert afgelast.

Compleet Europees zomertournee is afgezegd

Stemproblemen

Leadzanger Simon le Bon heeft nog steeds problemen met zijn stem. De doktoren merken geen verbetering. Om fans niet op het laatste moment teleur te stellen, heeft de band besloten het concert af te blazen. Wanneer Duran Duran weer optreedt, is nog niet bekend.

Geen zomertournee

Wie dacht nog een glimp van de Britse bandleden te kunnen opvangen in één van onze buurlanden, komt bedrogen uit. De hele Europese zomertour is namelijk afgezegd. Als je al Duran-kaarten hebt, gooi ze dan niet weg! Ze zijn namelijk geldig voor het eerstvolgende concert van Duran Duran. De band hoopt eind dit jaar of begin volgend jaar weer op te treden.

Op zoek naar een nieuw concert? Bekijk onze concertagenda.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 4 juli 2011 - 446