Strand Noordwijk morgen bomvol

Noordwijk maakt zich op voor zomerse dag #dagjestrand

Dagje strand Nieuws door

archief oud artikel 1 augustus 2011 Toerisme Noordwijk, Zuid-Holland Eindelijk wint de zon weer van de regen in Nederland. Voor dinsdag voorspellen de weerstations zomerse temperaturen. Noordwijk maakt zich alvast op voor een druk dagje op het strand en zet extra pendelbussen in.

"De voorspellingen voor dinsdag zijn veruit het beste, vandaar dat we op het strand topdrukte verwachten", legt Sabine Hertogh, woordvoerder van Noordwijk Marketing, uit. Strandpaviljoens en horecaondernemers werken met man en macht om alles voor morgen perfect in orde te hebben. Om toeristen snel naar het strand te brengen zet Noordwijk extra strandpendelbussen in.

Strandpendelbus

De auto kan buiten het centrum van Noordwijk blijven staan op het terrein van Koninklijke Beuk Touringcars op de Van Berckelweg 32. Hier vandaan rijdt er tussen 11:00 uur en 19:00 uur een Strandpendelbus. Deze stopt voor de boulevard.

Weerbericht

DagjeWeg.NL-weerman Jan Visser ziet de toekomst ook zonnig tegemoet. "Dinsdag zijn er flinke perioden met zon en ook dan blijft het overal droog. De temperatuur boekt opnieuw winst en loopt op naar een zomerse waarde van rond 25°. Voor het eerst sinds lange tijd zal het dan ook op de stranden weer eens aangenaam toeven zijn. De wind waait zwak tot matig en komt uit het oosten tot zuidoosten."

Laatst gewijzigd: 2011-08-01 13:57:48 · Gepubliceerd: 2011-08-01 13:51:54 - 339