1

Weekend wordt zomers

Temperaturen van 24 tot 30 graden

Alle stranden op DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 16 augustus 2011 Natuur Scheveningen, Zuid-Holland We hebben er lang op moeten wachten, maar dit weekend komt de zomer weer terug! Veel zon en temperaturen tussen de 24 en de 30 graden maken de regenachtige maand juli weer een klein beetje goed.

Zaterdag tot en met zondag is er veel zon, er waait een warme zuidoostenwind en de temperaturen liggen tussen de 24 en de 30 graden. De zomer lijkt zo weer een beetje terug te komen. Helaas is het na maandag al weer over met de pret. "Na dinsdag wordt het weer wisselvallig", vertelt de weerman van DagjeWeg.NL, Jan Visser. "De kans op onweer neemt dan toe en de temperatuur daalt ook een paar graden."

Slechtste zomer ooit

De zomer duurt officieel nog twee weken. Nu al staat de zomer van 2011 op de zesde plek van slechtste zomers ooit sinds 1901. "Het zou best een plaats in de top 3 kunnen worden van slechtste zomers ooit", vertelt een woordvoerder van MeteoConsult tegen de Volkskrant.

"Na dinsdag wordt het helaas weer wisselvallig"
"Geniet van de zomer, nu het nog kan", zegt weerman Jan Visser. Het weekend is dan ook het perfecte tijdstip om het strand weer eens op te zoeken. Lees daarom: Zomerse dagen aan het water.

Laatst gewijzigd: 2011-08-16 11:25:53 · Gepubliceerd: 16 augustus 2011 - 238