1

Bouw je droomstad in de Dutch Green Building Week

Nemo laat zien hoe leuk architectuur is!

Science Center NEMO Nieuws door

archief oud artikel 19 september 2011 Wetenschap Amsterdam, Noord-Holland De Dutch Green Building Week gaat vandaag van start: hoe kunnen we duurzamer ontwikkelen en bouwen? Een week vol activiteiten en feesten over de rol van groene gebouwen voor gezondere en duurzame gemeenschappen. Doe mee aan deze groene week!

Leer van alles over het met bouwen van huizen terwijl je goed denkt om het milieu en de gezondheid. Bezoek Science Center NEMO op 21 september en ga aan de slag met echte architecten, mensen die gebouwen ontwerpen. En knutsel je eigen droomstad of gebied! Bewonder aan het einde van de workshop de perfecte stad door alle knutselwerkjes van iedereen bij elkaar te plaatsen. Bezoek deze leuke workshop 'Bouw je eigen droomstad'.

Nadat je de architect in jezelf naar boven hebt gehaald, kun je verder de wetenschap en techniek induiken. Breng een bezoekje aan het museum Science Center NEMO. Doe proefjes, bekijk voorstellingen en leer spelenderwijs over techniek en wetenschap.

"Echte architecten gaan met jou aan de slag"

Gratis naar NEMO met DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Maak je uitstapje nog leuker en win vrijkaarten voor Science Center NEMO. Vind DagjeWeg.NL één keer leuk op Facebook, schrijf je in en maak deze week nog kans.

Laatst gewijzigd: 2011-09-20 10:46:35 · Gepubliceerd: 19 september 2011 - 155