1

Dansen op het dak van NEMO

Bezoek het Discovery Festival in Science Center NEMO

Science Center NEMO Nieuws door

archief oud artikel 20 september 2011 Krijg je ook zo'n kick van iets nieuws ontdekken? Ben je graag bezig met wetenschap, nieuwe muziek en kunst? Kom dan vrijdag 23 september naar het Discovery Festival! Volg de spannende wetenschappelijke experimenten, breng een bezoekje aan The Body Lab en luid met dj's de nacht in op het dak van Science Center NEMO.

Word in Science Center NEMO overspoeld met nieuwe ideeën. Bezoek de super snelle praatjes over fotografie met schimmel en hoe je in een paar stappen een leuker leven krijgt. Kom te weten of je hart net zo snel klopt als die van je vrienden. Bekijk hoe hersenen gekoppeld worden aan een computer en muziek gemaakt wordt door iemands gedachten. En vind uit wat er gebeurt als game-ontwerpers en dansstelletjes naast elkaar worden gezet tijdens de Dancegame. Bezoek de nacht van de ontdekkingen!

"Word overspoeld met nieuwe ideeën!"

Gratis naar NEMO met DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Kan je niet genoeg krijgen van de wetenschappelijke proefjes, de tentoonstellingen en demonstraties? Vind dan de DagjeWeg.NL Facebookpagina leuk en maak tot woensdag kans op vrijkaarten voor Science Center NEMO!

Laatst gewijzigd: 2011-09-20 15:24:54 · Gepubliceerd: 20 september 2011 - 116