1

Maak kennis met de MidwinterZOO in Rotterdam

Kom naar Diergaarde Blijdorp voor de leukste winteractiviteiten

Diergaarde Blijdorp Nieuws door

archief oud artikel 6 december 2011 Natuur Rotterdam, Zuid-Holland Kom deze winter naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Het dierenpark is een sfeervolle MidwinterZOO vol leuke winterse activiteiten en wollige dieren. Kom naar het winterdorp of ga kamperen tussen de beesten.

MidwinterZOO in Diergaarde Blijdorp is open! Dit winterse evenement begint feestelijk op de verjaardag van ijsbeertje Vicks. Kom luisteren naar dierenverzorgers die vertellen over winterdieren en hun bijzondere vachten, zoals kamelen, poolvossen, bizons en rendieren.

Slaap tussen de dieren

In een ander deel van het dierenpark, genaamd Arctica staat een winterdorp waar een heerlijk vuurtje brandt. Drink hier een warme chocolademelk of een glaasje glühwein om op te warmen. Help de bomen in Blijdorp, Rotterdam, ook om warm te blijven deze winter en brei een wollen jas voor ze. Altijd al eens willen overnachten tussen de dieren? Ook dat kan tijdens MidwinterZOOcamp. Zet je tentje op tussen de dieren, lees ijsbeertje Vicks een slaapverhaaltje voor en welterusten!

Praktische informatie

MidwinterZOO duurt nog tot en met eind februari. De leuke winterse activiteiten zijn vooral op de woensdagen, de weekenden en in de schoolvakanties. Kijk op de website van Diergaarde Blijdorp voor het volledige MidwinterZOOprogramma.

Laatst gewijzigd: 2011-12-05 10:03:03 · Gepubliceerd: 6 december 2011 - 365