Weekendje Weg met Wimdu

Reizen als een local

Redactioneel door

archief oud artikel 3 februari 2012 Toerisme Met de krimp van de economie wereldwijd zoeken veel Nederlanders hun vakantiebestemming dichtbij huis. Veel mensen sparen door voor een lange en exotische reis in Zuidoost Azië of de Verenigde Staten. Maar voor nu heeft een weekendje weg in een Europese wereldstad, zoals Madrid, de voorkeur. En zo'n leuke reis is in dit geval zo geboekt via Wimdu.

Social Travel

De ontwikkelingen in de reisbranche staan ook niet stil. Social Travel is bijvoorbeeld meer een geaccepteerde vorm van reizen. Huur een appartement of een kamer op je plaats van bestemming. Dat is een welkome afwisseling. De doorsnee hotelkamer is nu niet meer van deze tijd. Je hoeft niet meer te slapen in een gewoon hotel of in een spartaans hostel. Je hebt voor hetzelfde bedrag een unieke slaapplek. Met bovendien een leuke gastheer of gastvrouw.

Eenvoudig een uniek appartement vinden

Je hoeft nu niet meer door verschillende sites te ploegen voor het vinden van een betaalbare overnachting in Londen. Op Wimdu.nl vind je appartementen en kamers in alle wereldsteden. En een extra voordeel is dat je nu eenvoudiger de lokale cultuur kunt ervaren. Je reis krijgt hierdoor een extra dimensie. Want door de ogen van een local kun je een beetje beleven hoe het is om op je vakantiebestemming te leven. Vandaar dat je weekendjes weg meer betekenis zullen krijgen. Londen, Madrid of Parijs, het wordt op deze manier veel leuker.

Uiteraard kun je op plekken komen door de reisgids te volgen. Maar het loont zeker om af en toe van het bekende pad af te wijken. Wil je een unieke reiservaring? Huur een appartement op de website van Wimdu. De dromen van het wonen in hartje Londen of Parijs, worden nu voor even werkelijkheid! Begin je reis met het vinden van een fraaie appartement op wimdu.nl.

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 17:36:39 · Gepubliceerd: 2012-02-02 14:56:31 - 544

Dit past bij 'Weekendje Weg met Wimdu'