Feestvieren in de meivakantie

Koninginnedag en andere leuke uitjes

Meivakantie Redactioneel door

archief oud artikel 26 april 2012 Toerisme Nog een paar daagjes en dan vrijheid! De meesten hebben een heerlijk lang weekend voor de boeg, of zelfs een week meivakantie. Vier dit weekend, Koninginnedag en de meivakantie allemaal met DagjeWeg.NL. Feesten op Koninginnedag, een dagje eropuit in het weekend en vakantie vieren in de dierentuin. Veel plezier!

 
 
DagjeWeg.NL
Dagje uit in de meivakantie?

Onderweg met de Grand Scénic in de meivakantie

Door de GRAND Scénic, met extra beenruimte en panoramisch dak, wordt de reis net zo leuk als de bestemming. En bij aanschaf van deze auto krijgt u nu €2.500,- extra inruilwaarde. Bereken uw voordeel op renault.nl. Bekijk de Renault Grand Scénic.

Doen dit weekend!

Drie dagen vrijheid liggen in het verschiet. Vul dit lange weekend met de leukste uitjes. Bewonder het vernieuwde Aviodrome en ga zondag verkleed als piraat de straat op. Het het Maritiem Museum Rotterdam viert een gratis piratenfeestje! En voor de kunstliefhebbers: kunstbeurs Artantique in Utrecht. Fijn weekend!

Weekend
 

Koninginnedag 2012

De oranje pruiken mogen weer uit de kast. Het is Koninginnedag! Dit jaar staan er veel leuke evenementen op het programma. De koninklijke familie bezoekt Veenendaal en Rhenen, in Amsterdam treden grote artiesten op en verder is het in de rest van Nederland één groot oranje feest. Vier het mee!

Oranje
 

Meivakantie bij de dieren

Kom tijdens de meivakantie gezellig een dagje naar de dierentuin en maak kennis met allemaal verschillende dieren. Gluur naar de verschillende dierenkonten en bekijk de aarde vanaf Mars. Ruimtemannetje Artis de Marsis neemt iedereen mee. En in Diergaarde Blijdorp wachten de haaien op hun lunch. Wie durft ze te voeren?

Dieren
 

Weekendje in Osnabrueck

Bezoek de eeuwenoude Duitse hanzestad Osnabrueck. De stad met de oude stadskern vol boetiekjes, waar de dertigjarige oorlog ten einde liep en de textielhandel tot bloei kwam. Bewonder de prachtige Dom St. Peter en zijn stille tuin en strijk neer voor een kopje koffie bij Cafe am Markt. Ontmoet Osnabrueck, historische vredesstad en winkelparadijs.

Osnabrueck

Nieuwste tips

Nog wat tips voor de meivakantie:

't Veluws Zandsculpturenfestijn

4x4 en blokarten op Terschelling

Wandelen door Belgische steden

Splashtours - Varen door Rotterdam

't Veluws Zandsculpturenfestijn 4x4 en blokarten op Terschelling Wandelen door Belgische steden Splashtours - Varen door Rotterdam
 
 

Laatst gewijzigd: 2012-04-26 14:42:19 · Gepubliceerd: 26 april 2012 - 255