Dagje zand en strand

Eindelijk, een echte stranddag!

Stranden Nieuws door

archief oud artikel 24 juli 2012 Toerisme Voor eventjes is het dan echt zomer in Nederland! Geen kans op regen en volop zon. Dat vraagt om een ritje naar het strand voor een heerlijk stranddagje.

Natuurlijk kennen we de bekende badplaatsen als Bloemendaal, Scheveningen en Katwijk. En ook het uitgestrekte zandstrand van het Zeeuwse Domburg is geliefd bij badgasten. Maar eigenlijk kun je vandaag overal in Nederland genieten van zand en water. DagjeWeg.NL tipt:

Strand Horst

Midden op de Veluwe vinden surfers de perfecte omstandigheden bij Strand Horst. Op dit ondiepe meer zijn het hele jaar door surfers te vinden, zelfs kitesurfen kan hier! Maar ook voor zonaanbidders en de zwemmers is er een plekje op Strand Horst. Zij leggen hun handdoek neer op één van de verschillende strandjes. Niets staat een perfecte stranddag in de weg! In de strandkiosken zijn snacks en dranken te koop.

Fun Valley Maastricht

Zelfs in Limburg is een dagje zonnen op het strand binnen handbereik. In Fun Valley Maastricht wacht badgasten een oase. Zoek snel eenplekje op het strand aan het koele water. Zwemmers, duikers en surfers benutten het water optimaal, terwijl de kleintjes in het ondiepe water spelen. Aan alles is gedacht om van een vakantiedag een feest te maken.

Actief op het strand

Niet iedereen houdt van luieren op het strand. Voor wie liever actief bezig is bieden zand en water een stevige uitdaging. Creëer spanning met de touwtjes van een powerkite in handen of blaas over het strand in een snelle blokart. Vind actieve stranduitjes op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-07-23 17:25:21 - 532