Vogels spotten in de Oostvaardersplassen

Dutch Bird Fair stuurt mensen de natuur in

Dutch Bird Fair Nieuws door

archief oud artikel 25 augustus 2012 Natuur Lelystad, Flevoland Ga dit weekend op pad met de boswachter, krijg tips van vogelaar Nico de Haan of pluis een uilenbal uit. Beleef een heerlijk dagje in de Oostervaardersplassen tijdens de Dutch Bird Fair. Trek wel laarzen aan en neem een paraplu mee, want het wordt regenachtig.

Dit weekend beleef je de natuur op z'n best tijdens de Dutch Bird Fair in de Oostvaardersplassen. Het programma zit bomvol workshops, excursies en lezingen van onder andere Nico de Haan, Nederlands bekendste vogelaar. Kom dus naar de Oostvaardersplassen en geniet van de prachtige Nederlandse natuur. Erg leuk zijn de excursies. Op pad met de boswachter of achter in de bolderkar: elke dag kun je kiezen uit twintig verschillende uitstapjes. Op het festival kun je ook de kneepjes van het natuurfotografievak leren. En heb je de smaak te pakken gekregen? Koop dan meteen een verrekijker, fototoestel of telescoop bij één van de marktkraampjes op het festivalterrein.

Voor kids

Ook voor kinderen is er op de Dutch Bird Fair van alles te doen. Nestkastjes timmeren, uilenballen uitpluizen, kleine beestjes onderzoeken onder de microscoop of leren hoe je mooie natuurfoto's maakt. Ook leuk: een klimwand van wel negen meter hoog.

Op het festival kun je ook de kneepjes van het natuurfotografievak leren
Er is nog veel meer te beleven in de natuur. DagjeWeg.NL weet waar je moet zijn!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 25 augustus 2012 - 580