1

Ontspannen met zuurstof

Topfit na de kerstvakantie

Urban Oasis Nieuws door

archief oud artikel 7 januari 2013 Opmerkelijk Den Haag, Zuid-Holland De eerste dag na de kerstvakantie is begonnen. Nog niet helemaal uitgerust en een beetje futloos? Kom dan eens langs bij Urban Oasis in Den Haag. Met een zuurstofboost of ontspanningsmassage kun je er weer helemaal tegenaan.

Een dagje naar een sauna of spa is goed voor je energie. Even tot rust komen en alles eruit zweten zorgt ervoor dat je je weer fit voelt. Eens een keer wat anders proberen? Dan is Urban Oasis een echte aanrader. Dit is een uniek kuuroord waar je tot rust komt door middel van massages en aromatherapie met zuurstof. Een echte aanrader is de Spa Capsule Massage. Al liggend in een capsule krijg je de ene na de andere warme masserende beweging over je lichaam. Zo wordt de bloedsomloop in je lichaam gestimuleerd. Het is net alsof je een week op vakantie bent geweest!

Zuurstof

In de Zuurstof Lounge krijg je een echte oppepper met zuurstof en lekker eten. Hier staan comfortabele banken om gezellig om te kletsen, ondertussen krijg je zuurstof toegediend en staan er lekkere hapjes en drankjes op tafel.

Het is net alsof je een week op vakantie bent geweest!
DagjeWeg.NL staat de hele maand in het teken van Health & Beauty!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 7 januari 2013 - 346