Dagje naar Hawaï

Tikibad is weer open!

Tikibad - Duinrell Nieuws door

archief oud artikel 26 januari 2013 Natuur Wassenaar, Zuid-Holland Na een goede opknapbeurt, is het Tikibad nu weer open. Trek je zwembroek of bikini aan en geniet van eindeloos glijbaanplezier.

Een paar weken lang zaten de deuren van het Tikibad dicht. Het zwembad kon namelijk wel een opknapbeurt gebruiken. Eerst werd 2400.000 liter water uit alle zwembaden gepompt. Daarna kwamen alle poetsdoeken uit de kast en kregen een paar glijbanen bijvoorbeeld nieuwe onderwaterverlichting, of andere decoraties. Alles om het Tikibad weer een fris jasje te geven. Nu zien alle glijbanen er weer spiksplinternieuw uit, dus tijd voor een rondje!

Glijbanen

Echte waaghalzen moeten de Tyfoon eens uitproberen. Met een snelheid van vijftig kilometer raas je door een doorzichtige buis, waarbij de G-krachten zelfs te voelen zijn! De Blits & Flits gaat nog sneller, wel zestig kilometer per uur. Deze twee supersnelle groene en blauwe glijbanen geven je het gevoel dat je de banen nauwelijks raakt! Voor de kleintjes zijn er ook rustigere banen, zoals de Lazy River. Ook zijn er een paar heerlijke Turkse stoomcabines, om weer helemaal tot rust te komen.

Een paar glijbanen hebben weer prachtige nieuwe verlichting,
Vind nog veel meer leuke zwembaden op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-01-24 10:13:37 - 639