Kinderen zijn de baas in Zandvoort

Spannende activiteiten tijdens de Kids Adventure Week

Voorjaarsvakantie Nieuws door

archief oud artikel 19 februari 2013 Toerisme Zandvoort, Noord-Holland In de voorjaarsvakantie zijn kinderen de baas in Zandvoort. Tijdens de Kids Adventure Week is er elke dag een ander thema en zijn er allerlei leuke, leerzame en creatieve activiteiten te doen. Ga op ontdekkingsreis door de duinen, klets bij met je vriendinnetjes tijdens een high tea of show je coolste dansmoves in de kids disco!

Vieze Vrijdag

Eet met je handen, stamp in de plassen en knoei op je kleding; op Vieze Vrijdag mag het allemaal. Bij de Lachende Zeerover versier je je eigen pannenkoek, tijdens de activiteit Vreemde Vogels maak je samen met andere kinderen een mooi schilderij en in het Juttersmu-ZEE-um ontdek je wat er allemaal aanspoelt op het strand.

Stoere Zaterdag

Stoere Zaterdag is zeker niet voor watjes. Durf jij in een slippende auto te stappen? Of aangespoelde botten te onderzoeken? En hoe sterk ben jij eigenlijk? Ontdek het tijdens de wedstrijd spijkerbroek hangen. De winnaar mag een mooie spijkerbroek uitzoeken bij Kids Avenue.

Opa en Oma Zondag

Op Opa en Oma Zondag zijn alle activiteiten voor jong én oud. Neem je opa en oma mee en struin samen met Piet Piraat het strand af op zoek naar schatten. Of speel Levend Ganzenbord; een spannend spel dat opa en oma vast nog wel kennen van vroeger. En tijdens de workshop glasfusing maak je samen een glazen mozaïek in de vorm van een mooie schaal.

Er is nog veel meer te doen tijdens de Kids Adventure Week. Alle activiteiten zijn te vinden op de website van VVV Zandvoort. Voor de meeste activiteiten moet je je van tevoren even opgeven door te mailen naar ,marketing@vvvzandvoort.nl.

Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te doen tijdens de voorjaarsvakantie!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 19 februari 2013 - 272