Leve de lente!

De leukste uitjes om de lente in te luiden

Plaswijckpark Speel- dier- en wandelpark Nieuws door

archief oud artikel 20 maart 2013 Natuur En eindelijk is het dan echt lente! Dag winter, dag kou. We zijn klaar voor groene blaadjes, zonnestralen en warmte. De warme temperaturen laten helaas nog even op zich wachten. Met deze uitstapjes brengt DagjeWeg.NL al een klein beetje in de lente-stemming. Plof neer op een terrasje, of bezoek het Plaswijckpark!

Het terras op

Al met de eerste zonnestralen zitten de terrassen alweer vol. Zo ook op het dak van science center NEMO. Boven op het grote groene NEMO-dak staat alles al klaar voor zonaanbidders. En behalve van de zon geniet je ook van een prachtig uitzicht. Het dak is gratis toegankelijk van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Buiten spelen

In het gezellige Plaswijckpark is het voor kinderen één groot avontuur. Het familiepark heeft drie verschillende wijcken, waar je kunt spelen, zwemmen of wandelen. In Speelwijck kun je ongeremd spelen. Van het Doolhof der Dwazen tot de Verkeerstuin en de Havenspeeltuin. Voor dierenvrienden is er Dierenwijck, waar een aantal bijzondere dieren wonen. Aan het eind van de dag nog even uitblazen in Wandelwijck en het heerlijke lentedagje is weer ten einde.

Lammetjes

Denk aan lente, dan denk je aan lammetjes. En waar vind je die? In de schaapskooi natuurlijk! Het hele jaar door is het mogelijk om een dagje mee te lopen met de Rhedense schaapskudde. Nu in de lente staan de deuren ook open voor kraambezoek! Kom kijken bij de kleine, lieve lammetjes dagelijks tussen 12:30 uur tot 17:00 uur.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-03-19 14:56:00 - 420