Geef mama een eigen magazine!

Maak je eigen tijdschrift voor Moederdag

MijnDagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 7 mei 2013 Cultuur Eigenlijk verdient ze elke dag een cadeautje, maar op Moederdag kun je er niet om heen. Verras je moeder met een eigen magazine en zet de allerliefste vrouw van de wereld op de cover met de magazinemaker van MijnDagjeWeg.NL.

Natuurlijk verdienen moeders iedere dag een dikke knuffel, maar op Moederdag is het tijd voor wat extra waardering. Een ontbijtje of een grote bos rozen is natuurlijk ook hartstikke leuk, maar MijnDagjeWeg.NL heeft een nog veel leuker idee. Maak je eigen magazine voor Moederdag en zet je moeder op de cover!

Voordelen van MijnDagjeWeg.NL

Voor het maken van een fotoboek moet je vaak software installeren op je pc. Voor MijnDagjeWeg.NL hoeft dat niet. Je logt gewoon in op mijndagjeweg.nl met Facebook of een e-mailadres en je kunt meteen aan de slag. Wie inlogt met Facebook heeft meteen alle Facebookfoto's ter beschikking om in het magazine te plaatsen. Of de foto's van je moeder! Het gebruik van MijnDagjeWeg.NL is bovendien gratis.

Hoe werkt MijnDagjeWeg.NL?

Creëer

Upload eigen foto's of gebruik foto's van Facebook, van jezelf en van je moeder. Verras haar met een mooi magazine met persoonlijke foto's. MijnDagjeWeg.NL heeft een handig voorbeeldmagazine gemaakt, zo is het grootste werk al gedaan.

Deel

Jouw zelfgemaakte magazine voor je moeder is hartstikke origineel. Deel het met je vrienden op sociale media. Zo hebben zij ook een leuk idee voor een cadeau.

Print

Laat je magazine drukken, lintje eromheen en je hebt een prachtig cadeau wat je moeder niet snel zal vergeten!

Lintje eromheen en je hebt een prachtig cadeau
Maak je eigen magazine met MijnDagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-05-07 09:03:19 - 177