1

Laatste restje meivakantie

Leuke uitjes voor het hele gezin

Wat te doen dit weekend? Nieuws door

archief oud artikel 10 mei 2013 Toerisme Sluit de meivakantie af met een feestelijke Moederdag! Ontbijt op bed, een cadeautje en nog een leuke bestemming voor een dagje weg. Met deze nieuwsbrief heb je het allemaal zo geregeld.

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Leuk! Maak je eigen Moederdag Fotomagazine!

Meivakantie en Moederdag

Het laatste weekend van de meivakantie breekt aan en helaas moeten we het met minder warmte doen. Kruip daarom op Moederdag maar met z'n allen in bed met een uitgebreid ontbijt! En maak er alsnog een leuk weekend van met deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Lekker met de kids naar het museum?

Mogen wij uw retourtje Keukenhof zijn?

Naar Keukenhof reist u gemakkelijk met de Keukenhof Express van Arriva. De bus brengt u snel van Schiphol of Leiden CS naar Keukenhof. Met een Combiticket profiteert u bovendien van een voordelig entreebewijs en busvervoer ineen. Kijk hier voor meer informatie.

Keukenhof

Het avontuur begint in Zuid Noorwegen

Vakantie in Zuid Noorwegen betekent afwisseling. Wil je hiken fietsen, eilandhoppen of cultuur snuiven? Hier kan het allemaal. Cruise over het Telemarkkanaal, proef het kustleven in Kragerø of zoek het avontuur op in het Setesdal.

Noorwegen

Utrechtse musea vieren feest!

Utrecht viert 300 jaar Vrede van Utrecht. En alle musea doen mee. Zo beleef je treinen in oorlogstijd, zie je hoe toen de mensen leefden en wat vrede nu betekent. Bij de musea is gratis een stoer boekje voor kids af te halen. Maar… je moet er wel wat voor doen. Kijk hier wat!

Utrecht

Dagje uit dit weekend!

Lage temperaturen en veel regen, maar met deze tips wordt het toch een stralend weekend! Voor de meesten zelfs een extra lang weekend, want het is ook nog eens Hemelvaartsdag. Bezoek een prachtige tentoonstelling over de inhuldigingen van de Oranjes, ga op de foto met Thomas de trein of geniet van lekkere hapjes tijdens Bijzonder Beeckestijn.

Weekend

Nog meer leuke tips!

Paintballen met korting

Op pad met de Picknickfiets

Kaas proeven in een Volendamse kaasfabriek

Pink high tea & workshops van Theefeestje

Paintballen met korting Op pad met de Picknickfiets Kaas proeven in een Volendamse kaasfabriek Pink high tea & workshops van Theefeestje
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 10 mei 2013 - 213