Bewonder de allernieuwste Alfa

Alfa Romeo 4C nu te zien in Louwman Museum Den Haag

Louwman Museum Nieuws door

archief oud artikel 28 mei 2013 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Een jongensdroom komt uit in het Louwman Museum in Den Haag. Daar is namelijk vanaf vandaag de prachtige bolide Alfa Romeo 4C te bewonderen. Dit is de allernieuwste Alfa Romeo, hiervan komen er in november twaalf naar Nederland. Nu kun je alvast een sneak preview nemen in Den Haag!

In het Louwman Museum is vanaf vandaag de spiksplinter nieuwe Alfa Romeo 4C te zien. Deze auto gebruikt technieken van andere supercars, zoals koolstofvezel, aluminium en achterwielaandrijving. In totaal zijn er nu zeventien Alfa Romeo's te zien in het museum. De auto's zijn onderdeel van de bijzondere tentoonstelling Alfa Romeo Stijliconen, 'Passione per il design Italiano'. Elke auto in deze tentoonstelling is een indrukwekkend Italiaans kunstwerk.

Klassieke auto's

In twee generaties Louwman verzamelde familie Louwman ruim tweehonddertig antieke en klassieke auto's. Iedere auto vertelt zijn eigen verhaal en laat zo de geschiedenis herleven. Van een chique koets tot prachtige racewagens van de Formule 1. In dit museum voelt iedereen zich een echte James Bond, die door de bochten van de stad scheurt!

Deze auto gebruikt technieken van andere supercars

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-05-23 12:43:14 - 177