1

Vreemde beestjes tijdens de Tilburgse Terrarium Dagen

Tilburgse Terrarium Dagen Nieuws door

archief oud artikel 25 augustus 2013 Natuur Tilburg, Noord-Brabant De Tilburgse Terrarium Dagen staan bekend als de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland. Ervaren terrarianen, liefhebbers en leken ontmoeten elkaar hier tussen de reptielen!

Dierenpark De Oliemeulen is het decor van de Tilburgse Terrarium Dagen. Je vindt hier winkeliers met een groot aanbod en reptielenverenigingen die informatie geven over hun specialisatie. Vragen over je schildpad, slang of kameleon? Met al je vragen kun je hier terecht. Hobbyisten bieden hier hun nakweek aan en er wordt volop kennis en ervaring uitgewisseld. Voor ieder wat wils! Kinderen kunnen zich tussendoor uitleven op springkussens en er zijn spectaculaire roofvogeldemonstraties. Een bezoekje aan Dierenpark De Oliemeulen is bij de entreeprijs inbegrepen.

Voorlichting over reptielen

Er zijn onduidelijkheden rondom de aangekondigde 'positieflijsten'. De overheid is van plan veel huisdieren en exoten uit de hobby bannen. Daarom wordt twee keer per dag tekst en uitleg gegeven over het houden van hobbydieren in de toekomst. Maar verder is van onrust weinig te merken in Tilburg en is een bezoek aan de reptielenbeurs even gezellig en gemoedelijk als altijd.

Bezoekersinformatie

Te bezoeken op zaterdag 24 en zondag 25 augustus op het terrein van Dierenpark De Oliemeulen.
Geopend 10:00 uur tot 17:00 uur.
Entree: 10,50 euro voor volwassen, 9,50 euro voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar, 8,50 euro voor 65+-ers. De entree is inclusief bezoek aan het dierenpark, de beurs, deelname aan de kinderactiviteiten, presentaties en demonstraties.

Laatst gewijzigd: 2013-08-21 09:46:54 · Gepubliceerd: 25 augustus 2013 - 378