1

Ontmoet je favoriete acteurs op de SpangaS Fandag!

Vier de 10000e aflevering van SpangaS samen met de acteurs Nieuws door

archief oud artikel 17 oktober 2013 Toerisme Wassenaar, Zuid-Holland Echte fans staan zondag 20 oktober vooraan in de rij als attractiepark Duinrell open gaat. Die dag ontmoet je daar namelijk de acteurs van de populaire serie SpangaS tijdens de eerste fandag!

SpangaS zendt namelijk binnenkort haar 1000ste aflevering uit en dat is wel een feestje waard. Daarom wordt voor de eerste keer een echte fandag georganiseerd. Ben jij helemaal verslingerd aan deze leuke serie over de leerlingen van het Spangalis College? Vier dan samen dit jubileum met de SpangaS-acteurs. In Attractiepark Duinrell kun je de hele dag terecht voor een leuk programma.

Meet & greet

Wat is er allemaal te doen? Je kunt al je vragen stellen aan je favoriete acteur en er is alle gelegenheid om met ze op de foto te gaan! Liever actief? Er is een speciaal SpangaS Adventure Parcours: neem het op tegen één van de acteurs op de spetterende survivalbaan. Als je de beste tijd neerzet win je een echte SpangaS-prijs.
Om 10:30 uur openen de acteurs zelf de fandag door als eerste deel het parcours te doorlopen. In het Zomertheater zie je exclusieve beelden van achter de schermen en leer de acteurs nog beter kennen.

Familieplezier

Heb je niet zoveel met de serie SpangaS? Voor de hele familie heeft Duinrell leuke atttracties in petto, zoals de Dragon Fly, de spannende Falcon en supersnelle attracties voor ouderen en kleintjes. En vergeet het spannende Tikibad niet, met alle stoere glijbanen! Een hele dag plezier dus, of je nou wel of niet graag SpangaS kijkt!

Meer informatie over de fandag

SpangaS Fandag in Attractiepark Duinrell
Zondag 20 oktober van 10:30 uur tot 17:00 uur.
Toegang: 20,00 euro per persoon, inclusief toegang tot het park (exclusief Tikibad).

Laatst gewijzigd: 2013-10-16 17:28:33 · Gepubliceerd: 17 oktober 2013 - 393