1

Organiseer een zonnige familiedag

Tips voor een ontspannen familie-uitje

Meer ideeën voor een leuke familiedag Redactioneel door

archief oud artikel 3 april 2014 Toerisme Families zijn er in alle soorten en maten: jong en oud, stuiterend actief en hangend verzadigd of juist afwachtend en ondernemend. Wat is het ongelofelijk moeilijk om een familiedag te organiseren. DagjeWeg.NL helpt graag een handje met wat bestemmingen waarbij aan iedereen gedacht wordt. Veel plezier!

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

Voor een heerlijke familiedag in weelderige setting ga je een dagje uit op Landgoed Het Rheins. Van Schotse Highland Games tot minigolf en van een avontuurlijke rit in een kever cabrio tot een ontspannen barbecue: geniet van een compleet verzorgde dag bij Het Rheins. Voor de stoere durfals is er een heuse griezeltocht, maar een relaxte huifkartocht door de bosrijke omgeving behoort net zo goed tot de mogelijkheden.

Versterk het wei-gevoel

Trek de laarzen aan, neem de hooivork ter hand en ga gezellig met de boer op stap! Een dagje op het platteland heeft voor iedere groep wat te bieden. Je kunt op bezoek bij de kamelenmelkerij en op visite bij duizenden eendjes, maar je kunt ook aan de slag met boerengolf, een inboeringscursus of workshops koeien knuffelen.

Tip: Organiseer je een heel familieweekend? Blijf dan slapen in het stro bij Hayema Heerd, waar je de overnachting combineert met stoere activiteiten als schapen drijven, koken in de buitenlucht of een vaarsafari op het Lauwersmeer.

Altijd zomer en zand tussen je tenen bij The Beach

Geniet van sportieve ervaringen, met het zand tussen de tenen. Lekker beachvolleyballen, -korfballen of -voetballen. De minder sportlievende mensheid kijkt vanaf het terras goedkeurend toe. Bij The Beach zit je met binnen- en buitenspeelplezier altijd goed, want je hebt gegarandeerd mooi weer. Regent het? Dan verplaatsen jullie je namelijk gewoon naar binnen. Bij The Beach is het altijd zomer!

Niet geïnteresseerd in bovenstaande opties? DagjeWeg.NL heeft nog veel meer ideeën voor een leuke familiedag!

Laatst gewijzigd: 2014-04-03 11:39:33 · Gepubliceerd: 3 april 2014 - 1162