1

Kijk film in de paleistuinen van Soestdijk

Bezoek Paleis Soestdijk deze zomer!

Paleis Soestdijk Nieuws door
Kom film kijken in de paleistuinen van SoestdijkBestel tickets voor de Zomeravond Cinema!

archief oud artikel 7 juli 2014 Cultuur Baarn, Utrecht Geniet van sfeervolle avonden en kom film kijken in de paleistuinen van Soestdijk! Paleis Soestdijk presenteert op woensdag 27 augustus, donderdag 28 augustus en vrijdag 29 augustus voor het eerst de Zomeravond Cinema. Bij het vallen van de avond word je verwelkomd in één van de mooiste en beroemdste landschapstuinen van Nederland en neem je plaats op het gras waar de film wordt vertoond. Uiteraard is er gelegenheid om een drankje te drinken.

Appeltjes van Soestdijk

Laat je verrassen in de prachtige paleistuinen. De tuin van Paleis Soestdijk staat deze zomer volledig in het teken van de Appeltjes van Soestdijk. Maar liefst 51 grote, beschilderde appels met een doorsnede van een meter voeren je door het lustoord. De kleurrijke collectie is nog tot en met zondag 31 augustus te bewonderen.

Zomeractie: Gratis Appeltjes van Soestdijk-strandbal

Kortingsbon Appeltjes van Soestdijk

Op vertoon van de DagjeWeg.NL kortingsbon ontvang je bij aankoop van twee entreekaarten voor het paleis bij de kassa een gratis Appeltjes van Soestdijk-strandbal. De actie geldt tot en met 31 augustus 2014 en niet in combinatie met andere kortingsacties. Zo lang de voorraad strekt.

Laatst gewijzigd: 2014-09-01 07:05:01 · Gepubliceerd: 7 juli 2014 - 3149